Αυτός είναι ο 35χρονος προπονητής του τένις που συνελήφθη και προφυλακίστηκε - Αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο 35χρονος προπονητής του τένις που συνελήφθη και προφυλακίστηκε - Αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες (ΦΩΤΟ)

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του 8ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, ο 35χρονος προπονητής του τένις, ο οποίος φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες αθλήτριες - μαθήτριές του... 

Ο 35χρονος φέρεται να είπε στον Ανακριτή ότι έκανε ένα σφάλμα και πως αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά αρνήθηκε ότι τα πραγματικά περιστατικά είναι αυτά που αναφέρονται στις καταγγελίες, χωρίς ωστόσο να πείσει κανέναν.

Κατηγορείται για τρία κακουργήματα. Από την περασμένη Πέμπτη, όταν και συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής ισχυριζόταν ότι δεν έχει κάνει τίποτα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για δύο-τρεις ημέρες, με αφορμή τουρνουά τένις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο συλληφθείς, τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, νοίκιαζε σπίτι 200 μέτρα από τα γήπεδα του τένις στα Ανω Λιόσια, εκεί όπου μέχρι πριν από έξι μήνες έκανε προπονήσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα συνέχιζε τις προπονήσεις στον Ασπρόπυργο και ετοιμαζόταν να μετακομίσει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA