Ξεχειλίζει η οργή! Δεν εμφανίστηκε καν στη δίκη ο ψευτογιατρός που δήλωσε ότι έχει κορονοϊό μέσω δικηγόρων για να περάσει το 18μηνο και να μείνει ελεύθερος! Και όμως διεκόπη για 23 Νοεμβρίου το δικαστήριο του φονιά και των συνεργών του μεταξύ αυτών και ο Μαρκόπουλος που ήταν επίσης απών για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξεχειλίζει η οργή! Δεν εμφανίστηκε καν στη δίκη ο ψευτογιατρός που δήλωσε ότι έχει κορονοϊό μέσω δικηγόρων για να περάσει το 18μηνο και να μείνει ελεύθερος! Και όμως διεκόπη για 23 Νοεμβρίου το δικαστήριο του φονιά και των συνεργών του μεταξύ αυτών και ο Μαρκόπουλος που ήταν επίσης απών για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν τα όργανα με το «καλημέρα» στη πολύκροτη δίκη του ψευτογιατρού και των συγκατηγορούμενων - συνεργών του για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και ανήλικα παιδιά...


Διακόπηκε για τις 23 Νοεμβρίου η δίκη του «ψευτογιατρού» και των 16 συνεργών του, μεταξύ αυτών και ο Ευβοιώτης γιατρός πρώην Υπουργός της ΝΔ και βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝ.ΕΛ, Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έδωσε ούτε αυτός το παρών ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.
Η διαδικασία ξεκίνησε με πολλά εμπόδια όπως την μικρή χωρητικότητα, ενώ με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας το δικαστήριο, πριν κληρωθούν οι ένορκοι, διέκοψε τη συνεδρίαση καθώς ο 48χρονος προφυλακισμένος ψευτογιατρός, Νίκος Κοντοστάθης δεν μετήχθη από τις φυλακές και δεν παρουσιάστηκε καν στη δίκη επικαλούμενος ότι έχει κορονοϊό κάτι που δήλωσαν οι συνήγοροι του 48χρονου απατεώνα και τελικά το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και όρισε τις επόμενες δικάσιμους, την στιγμή που το 18μηνο του στις φυλακές συμπληρώνεται στις 16 Δεκεμβρίου και μετά θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί επίσης η δήλωση της Προέδρου της Έδρας ότι η αίθουσα δεν είναι διαθέσιμη για μεγαλύτερο ακροατήριο κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει και άλλη διακοπή στις 23 Νοεμβρίου; Ίδωμεν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EVIAZOOM.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA