Μητέρα 35χρονης που σκότωσε ο ψευτογιατρός και παρέα του: «Έχασα την κόρη μου, συνολικά δώσαμε 60.000 ευρώ» - Οργισμένη δήλωση του δικηγόρου για την διακοπή της δίκης - «Είπαν ότι έχει κορονοϊό χωρίς να διερευνηθεί και σε ένα μήνα ο ψευτογιατρός βγαίνει από τη φυλακή»! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μητέρα 35χρονης που σκότωσε ο ψευτογιατρός και παρέα του: «Έχασα την κόρη μου, συνολικά δώσαμε 60.000 ευρώ» - Οργισμένη δήλωση του δικηγόρου για την διακοπή της δίκης - «Είπαν ότι έχει κορονοϊό χωρίς να διερευνηθεί και σε ένα μήνα ο ψευτογιατρός βγαίνει από τη φυλακή»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση και ανατριχίλα συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη και των συγκατηγορούμενων συνεργών του απατεώνα, μεταξύ αυτών και ο Ευβοιώτης γιατρός και πρώην Υπουργός της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος, για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών...

Όποιος διαβάσει το Δικαστικό Βούλευμα θα ανατριχιάσει και ο χαρακτηρισμός "εγκληματίες" είναι μικρή σε σχέση με αυτά που έχουν διαπράξει.

Η δική που είχε προγραμματιστεί να αρχίσει την Παρασκευή (12-11-2021) διακόπηκε για να συνεχιστεί στις 23 Νοεμβρίου (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα), επειδή ο ψευτογιατρός παρέμεινε στη φυλακή και δεν μεταφέρθηκε στο δικαστήριο, επικαλούμενος μέσω των δικηγόρων του ότι έχει κορονοϊό, κάτι για το οποίο αφήνει αιχμές όπως και για την όλη διαδικασία που έγινε την πρώτη ημέρα της δίκης που δεν έγινε ποτέ, ένας από τους δικηγόρους των συγγενών των θυμάτων, Στέλιος Σούρλας.

«Είπαν ότι έχει κορονοϊό ότι έχει covid... Εγώ μετά την διακοπή μετέβη στην Εισαγγελία Εφετών και υπέβαλα κατεπείγον αίτημα να διερευνηθεί αν όντως έχει κορονοϊό και σε κάθε περίπτωση για ποιο λόγο την στιγμή που το 18μηνο του στις φυλακές συμπληρώνεται στις 16 Δεκεμβρίου και μετά θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Σήμερα 12 Νοεμβρίου ήταν να ξεκινήσει το δικαστήριο. Κρατούνταν στις φυλακές Τρικάλων ενώ όποιος κρατούμενος μεταφέρεται από μία φυλακή σε μία άλλη είναι υποχρεωμένοι να μένουν σε απομόνωση. Καθυστέρησαν να τον φέρουν στις Φυλακές Κορυδαλλού. Για ποιο λόγο δεν τον έφεραν νωρίτερα για να μπει σε καραντίνα και να μην διακοπεί το δικαστήριο...», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EVIAZOOM.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ

«Έχασα την 35χρονη κόρη μου» - Μητέρα μίλησε στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Έχασα την κόρη μου 11/07/2017. Κατέληξε από τον κύριο Κόντο και τα ιάματά του. Ήταν καρκινοπαθής, το πάλεψε 4μιση χρόνια. Γνωρίστηκε με τον κύριο Κόντο στην εκκλησία με τον πνευματικό της και την έπεισαν να σταματήσει τις χημειοθεραπείες της και κατέληξε μέσα σε 4 μήνες. Ήταν 35 χρονών», λέει, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η μητέρα ενός εκ των θυμάτων, Ουρανία Μωραΐτη.

«Η πρώτη συνάντηση έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην καφετέρια, και μετά ήρθε στο σπίτι μας να δει την κατάστασή μας και να πάρει τη συγκατάθεσή μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά το παιδί μας. Συνολικά, μας πήρε 60.000», συμπληρώνει.

«Άφησε τα παιδιά της χωρίς αναμνήσεις, δε θυμούνται μάνα. Έχασα την κούκλα μου, είμαι σαν παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι του», λέει με δάκρυα στα μάτια η κ. Μωραΐτη.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA