Νέες ραγδαίες εξελίξεις στα Δικαστήρια Χαλκίδας: Μήνυση για παραδικαστικό κύκλωμα καταθέτει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέες ραγδαίες εξελίξεις στα Δικαστήρια Χαλκίδας: Μήνυση για παραδικαστικό κύκλωμα καταθέτει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου την οποία κοινοποίησε και στον Υπουργό Δικαιοσύνης...

Με ανάρτηση - «φωτιά» και στα social media ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης ανακοίνωσε πως θα καταθέσει μήνυση για παραδικαστικό κύκλωμα σε βάρος του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου και την Επικεφαλής - Πρόεδρο Δικαστή (Προϊσταμένη) του Πρωτοδικείου Χαλκίδας Κωνσταντίνα Φλετούρη που βρίσκονται στη συγκεκριμένη θέση 8,5 χρόνια αλλά και σε συνεργούς τους.

Πρόκειται για στοιχειοθετημένη μήνυση που εμπεριέχει αδιάσειστα στοιχεία όπως (ηχητικά ντοκουμέντα, βίντεο, φωτογραφίες, έγγραφα κ.α.).

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση, ενώ για την υπόθεση θα υπάρχουν νεότερες δημοσιεύσεις στο EviaZoom.gr:

«Και κάπου εδώ τελειώνει το πανηγυράκι και τους περιμένει μια και καλή ο Κορυδαλλός...

Ολοκληρώθηκε η πολύχρονη μυστική δημοσιογραφική έρευνα που έκανα για τα Δικαστήρια Χαλκίδας, τα οποία στοιχειοθετούν στο έπακρον την συμμορία και την εγκληματική οργάνωση στα Δικαστήρια Χαλκίδας που είχε στήσει και παραδικαστικό κύκλωμα σε βάρος μου και του EviaZoom.gr, πέρα των άλλων καταγγελιών και μηνύσεων σε βάρος τους που έχουν καταθέσει άλλοι για άλλες υποθέσεις....

Με Αρχηγούς:

- Τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου και την Επικεφαλής - Πρόεδρο Δικαστή του Πρωτοδικείου Χαλκίδας Κωνσταντίνα Φλετούρη που βρίσκονται στη συγκεκριμένη θέση 8,5 χρόνια...

Με Συνεργούς:

- Υφιστάμενους τους, Εισαγγελείς, Αντεισαγγελείς, Δικαστές, δικαστικούς υπαλλήλους, δικηγόρους, αστυνομικούς, κ.α..

---------------------------

Η πολύχρονη έρευνα που έκανα και θα κατατεθεί σε μηνυτήρια αναφορά εμπεριέχει όλα τα αδιάσειστα στοιχεία για αυτά που αναφέρω (ηχητικά ντοκουμέντα, βίντεο, φωτογραφίες, έγγραφα κ.α.) τα οποία θα τους στείλει μια και καλή στη φυλακή.

Υ.Γ.: Δεν είχαν καταλάβει που έχουν μπλέξει... Διάβασε και τούτο Προκοπίου γιατί θεωρώ ότι σε έχω face to face αυτή τη στιγμή...: Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να γλιτώσεις... όπως και οι υπόλοιποι...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA