Φωτογραφία ντοκουμέντο από γλέντι: Παρέα με Βάκα και Προκοπίου η δικαστική υπάλληλος που καταγγέλθηκε στο EviaZoom από συναδέλφισσα της ότι την έπιασε στα «πράσα» να κουκουλώνει δικογραφίες κάνοντας λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα και στημένη δίκη με μάρτυρα τον ίδιο τον Εισαγγελέα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φωτογραφία ντοκουμέντο από γλέντι: Παρέα με Βάκα και Προκοπίου η δικαστική υπάλληλος που καταγγέλθηκε στο EviaZoom από συναδέλφισσα της ότι την έπιασε στα «πράσα» να κουκουλώνει δικογραφίες κάνοντας λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα και στημένη δίκη με μάρτυρα τον ίδιο τον Εισαγγελέα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φωτογραφία - ντοκουμέντο, που τραβήχτηκε σε γλέντι και δημοσιεύει το EviaZoom.gr, βλέπετε την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου και στη μέση την μία εκ των δύο δικαστικών υπαλλήλων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας σε προσωπικές στιγμές διασκέδασης (σ.σ. είναι αγκαλιασμένη και με την Έλενα Βάκα...), που είχε καταγγείλει στις 3 Νοεμβρίου 2021 στο EviaZoom.gr η συναδέλφισσα της, δικαστική υπάλληλος, επίσης, του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, Κωνσταντίνα Γαλάνη, η οποία είχε κάνει λόγο μάλιστα για παραδικαστικό κύκλωμα και στημένη δίκη...

Δείτε ΕΔΩ ξανά το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό δημοσίευμα του EviaZoom.gr για την συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση με τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Γαλάνη

Όπως είχε αναφέρει η Κωνσταντίνα Γαλάνη έπιασε στα «πράσα» την συγκεκριμένη συναδέλφισσα της να κουκουλώνει δικογραφίες μαζί με άλλη δικαστική υπάλληλο που αφορούσαν δικογραφίες για την κόρη της μιας εκ των δύο συγκεκριμένων δικαστικών υπαλλήλων, οι οποίες παραπέμφθηκαν και οι δύο μεν σε δίκη για αυτό το αδίκημα από την Εισαγγελέα Εφετών Εύβοιας, αλλά δε το δικαστήριο έγινε στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας κάτι που προκαλεί επίσης πολλά ερωτήματα και αθωώθηκαν σε στημένη δίκη με μάρτυρα υπεράσπισης μάλιστα τον ίδιο τον Εισαγγελέα Δημήτρη Προκοπίου και συνήγορο υπεράσπισης τον Προέδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Δημήτρη Γκίκα, όπως είχε αποκαλύψει και είχε καταγγείλει η Κωνσταντίνα Γαλάνη στη κάμερα του EviaZoom.gr μετά το τέλος της δίκης.

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο από γλέντι με την μία εκ των δύο δικαστικών υπαλλήλων, που είχε καταγγελθεί από την συναδέλφισσα της να κουκουλώνει και να αποκρύπτει δικογραφίες, αγκαλιασμένη με την Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και δίπλα τον καθισμένο και χαμογελαστό Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου τον οποίο έβαλε και για μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη και αθωώθηκε: 

Όπως είχε δηλώσει αποκλειστικά στη κάμερα του EviaZoom.gr η δικαστική υπάλληλος Κωνσταντίνα Γαλάνη, η οποία εργάζεται χρόνια στα Δικαστήρια Χαλκίδας και συγκεκριμένα σε διάφορες υπηρεσίες του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, όπως στην Εισαγγελία που διοικεί εδώ και πάνω από 8,5 χρόνια ως Προϊστάμενος, ο Εισαγγελέας Δημήτρης Προκοπίου, η ίδια ανέφερε ότι αντιλήφθηκε πριν λίγο καιρό τις δύο συναδέλφισσες της δικαστικοί υπάλληλοι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας να «κουκουλώνουν» και να αποκρύπτουν δικογραφίες, στις οποίες ήταν κατηγορούμενη η κόρη της μιας κατηγορούμενης δικαστικής υπαλλήλου και η Κωνσταντίνα Γαλάνη είδε να τις τοποθετούν σε άλλα σημεία με σκοπό να καθυστερήσει η εκδίκαση τους ή να μην γίνουν και καθόλου.

Η Κωνσταντίνα Γαλάνη και το δημοσίευμα του ΕviaZoom.gr της 4ης Νοεμβρίου 2021:

 
Η Κωνσταντίνα Γαλάνη άμεσα κατήγγειλε το γεγονός στην Εισαγγελέα Εφετών Άννα Καλουτά, η οποία με την σειρά της, διέταξε έρευνα και ακολούθως άσκησε άμεσα ποινική δίωξη κατά των δύο δικαστικών υπαλλήλων.

Τελικά το δικαστήριο έγινε στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας με Πρόεδρο της Έδρας, τον Χαλκιδέο Δικαστή Γιάννη Πετρόπουλο, που πήρε μετάθεση από τα Δικαστήρια Πειραιά και ενώ ερευνούσε την υπόθεση του ναρκοπλοίου «Noor 1» και από τον Σεπτέμβρη του 2021 έχει επιστρέψει στα Δικαστήρια Χαλκίδας ως Δικαστής - Πρόεδρος Πρωτοδικών και Εισαγγελέα της Έδρας, τον Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας Κωνσταντίνο - Δημήτρη Γιαννακούλα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης που επιβεβαιώνει πανηγυρικά και τα όσα έγραφε το EviaZoom.gr στο πρόσφατο παρελθόν είναι η στενή σχέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Δημήτρη Γκίκα με τους Δικαστές - Εισαγγελείς Προϊσταμένους του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, όπως τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου. Άλλωστε ήταν κοινό μυστικό αυτή η στενή σχέση βλέποντας κανείς και τις ανακοινώσεις «αγάπης» που έχει εκδώσει κατά καιρούς το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας υπέρ των Δικαστών και Εισαγγελέων Χαλκίδας όταν γραφόταν κάτι σε βάρος τους.

Το πιο εντυπωσιακό, όχι απλά περίεργο, αλλά ανήκουστο συνάμα γεγονός είναι ότι ένας από τους βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης των δύο δικαστικών υπαλλήλων ήταν ο ίδιος ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρης Προκοπίου, με τον οποίο, όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, είχε και προσωπική σχέση τουλάχιστον με την μία εκ των δύο κατηγορούμενων δικαστικών υπαλλήλωβ, όπως με την Δήμαρχο Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα. Άλλωστε δεν χρειαζόταν και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι οι συγκεκριμένες κατηγορούμενες είχαν σχέσεις με τον συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς που δίκασαν την υπόθεση και με μάρτυρα μάλιστα τον Εισαγγελέα και Προϊστάμενο τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου, με τον οποίο οι κατηγορούμενες συνεργάζονται εδώ και παρά πολλά χρόνια.

Επίσης, εκτός από τα απίθανα γεγονότα που σημειώθηκαν, ένα πολύ απλό ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η δίκη έγινε στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας που εργάζονται οι κατηγορούμενες και όχι σε κάποια άλλη πόλη όπου να αποτελείται το δικαστήριο από «ξένους» δικαστικούς λειτουργούς...

Σημειώνεται επίσης ότι υπέρ των δύο δικαστικών υπαλλήλων, που αρνήθηκαν τις κατηγορίες κατέθεσαν στη δίκη και οι υπόλοιποι συνάδελφοι/συναδέλφισσες, προϊσταμένοι τους, που ήταν και αυτοί μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ υπέρ της κατηγορίας δεν κατέθεσε κανένας, με την Κωνσταντίνα Γαλάνη να μην έχει και δικηγόρο για να υποστηρίξει την κατηγορία ως αυτόπτης μάρτυρας που αντιλήφθηκε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια της το φερόμενο «κουκούλωμα», το οποίο κατήγγειλε η ίδια στην Εισαγγελέα Εφετών Εύβοιας και εκείνη με την σειρά της άσκησε ποινική δίωξη στις δύο δικαστικές υπαλλήλους.

Και οι δύο κατηγορούμενες αθωώθηκαν ομόφωνα με απόφαση του Εισαγγελέα της Έδρας, Αντεισαγγελέα Κωνσταντίνου - Δημήτρη Γιαννακούλα και των τριών Δικαστών του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, με Πρόεδρο της Έδρας τον Γιάννη Πετρόπουλο, οι οποίοι ανέφεραν ότι θεωρούν ότι δεν υπήρξε δόλος από την πλευρά των δύο δικαστικών υπαλλήλων και πρόκειται για μία απλή αβλεψία.

Οργισμένη μετά την αθωωτική απόφαση, η δικαστική υπάλληλος των Δικαστηρίων Χαλκίδας (στο Πρωτοδικείο) Κωνσταντίνα Γαλάνη μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr κάνοντας λόγο για σκανδαλώδη δικαστική απόφαση, για στημένη δίκη και παραδικαστικό κύκλωμα, τονίζοντας συγκεκριμένα τα εξής:

«Από την αρχή ήξερα το αποτέλεσμα, το έχουμε συζητήσει με όλους. Ήταν στημένη η δίκη, τι ήτανε; Γιαυτό δόθηκε τέτοια σημασία από τον κ.Προκοπίου που ήρθε σαν μάρτυρας υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων σημαίνει ότι θέλουν να κουκουλώσουν καταστάσεις. Δεν θα κουκουλωθεί τίποτα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί με όλο το τίμημα, Για αυτό ήρθαν σαν συνήγοροι ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας ο κ. Προκοπίου με τους προϊσταμένους (σ.σ. γραμματείας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας) κ.Αιμιλία Βέττα και τον κ.Ηλία Τζώρτζη. Γιατί ήρθαν να υπερασπιστούν τις κατηγορούμενες; Για να μην φανεί αυτό που όλοι μιλάνε το παραδικαστικό κύκλωμα Χαλκίδας και πως παίρνονται οι αποφάσεις. Τι άλλο θέλετε να δείτε; 

Έγινε δικαστήριο κατόπιν μήνυσης από την Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας εναντίον των δικαστικών υπαλλήλων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας για υπεξαίρεση εγγράφων κ.α. Είναι σκανδαλώδης η απόφαση του δικαστηρίου. Η μήνυση έγινε αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας κατόπιν αναφοράς μου που την υπέβαλα στην Εισαγγελία Εφετών. Είναι σκανδαλώδης η απόφαση. Σήμερα στο δικαστήριο παραβρέθηκαν σαν μάρτυρας υπεράσπισης των δικαστικών υπαλλήλων ο Εισαγγελέας κ. Προκοπίου, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας και συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων ήταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Γκίκας. Η απόφαση της αθώωσης των δικαστικών υπαλλήλων είναι σκανδαλώδης... Δεν θα κουκουλωθεί τίποτα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και θα περιμένετε εξελίξεις.

Η μία από τις δύο δικαστικούς υπαλλήλους απέκρυψε δικογραφίες και ορίστηκαν δικογραφίες της εταίρου δικαστικής υπαλλήλου που αφορούσαν την ίδια και την κόρη της και προσπάθησαν να τις αποκρύψουν και το δεύτερο ήταν ότι είχε οριστεί ημερομηνία η ίδια δικάσιμος 19 Μαρτίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και το ίδιο δικαστήριο είχε οριστεί και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημερομηνία και με τους διαδίκους.

Η ίδια η Προϊσταμένη της γραμματείας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ότι θα πρέπει συνεργήσει όλο το σύμπαν για να συμβεί αυτό και οι κύριοι Δικαστές στη Χαλκίδα το θεώρησαν μία απλή σύμπτωση...».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ξανά με τις δηλώσεις της δικαστική υπαλλήλου, Κωνσταντίνας Γαλάνη στη κάμερα του EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φωτογραφία ντοκουμέντο: «Πικρός» ο καφές για Δικαστή και Εισαγγελέα σε καφετέρια της Χαλκίδας - Άλλη μία επιβεβαίωση του EviaZoom.gr για τις περίεργές στενές σχέσεις στα Δικαστήρια Χαλκίδας

Νέες ραγδαίες εξελίξεις στα Δικαστήρια Χαλκίδας: Μήνυση για παραδικαστικό κύκλωμα καταθέτει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης (ΦΩΤΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Δεν είναι συμμορία, είναι αδίστακτη συμμορία - Τέτοιο παραδικαστικό δεν υπήρξε ούτε επί Καλούση που είχε πάει φυλακή (ΦΩΤΟ)

Παραδικαστικό Κύκλωμα Νο 1: Φωτογραφία-ντοκουμέντο! Δικαστής τρώει με δικηγόρο σε ταβέρνα της Χαλκίδας!

Ανοίγουν στόματα και μέσα στα Δικαστήρια Χαλκίδας: «Στημένη η δίκη, όλοι μιλάνε για το παραδικαστικό κύκλωμα της Χαλκίδας» - Δικαστική υπάλληλος καταγγέλλει στο EviaZoom.gr ότι έπιασε στα «πράσα» συναδελφισσες της στην Εισαγγελία να «κουκουλώνουν» και να αποκρύπτουν δικογραφίες που αφορούσαν την μία εκ των δύο και την κόρη της - Ορίστηκε δίκη για την υπόθεση με εντολή της Εισαγγελέας Εφετών, αλλά αθωώθηκαν με μάρτυρα υπεράσπισης τον Εισαγγελέα Δημήτρη Προκοπίου (!) και δικηγόρο τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρη Γκίκα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Παραδικαστικό ή ασχετοσύνη; Η σκανδαλώδης αιτία που «αθωώθηκαν» 19 άτομα για υπεξαίρεση χιλιάδων ευρώ στα Δικαστήρια Χαλκίδας - Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ!

Δικαστήρια Χαλκίδας: Το δίδυμο της διαπλοκής και του παραδικαστικού αποχωρεί από το Πρωτοδικείο - Πήραν «αναγκαστική προαγωγή» μετά από 8 χρόνια στην ίδια θέση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Οριστικό και αμετάκλητο από τα Δικαστήρια Αθηνών: Στο «σκαμνί» ο Μαρκόπουλός ως συνεργός του απατεώνα ψευτογιατρού - Με νύχια και με δόντια προσπάθησαν ο πρώην Υπουργός, οι Δικαστές και η Εισαγγελία του Προκοπίου να φιμώσουν (χωρίς επιτυχία) το EviaZoom και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη να μην συνεχίζουν να γράφουν για την υπόθεση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Αδικαιολόγητα καθυστερημένες δικαστικές αποφάσεις σε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Νέα αποκάλυψη! Με πρόταση και υπογραφή Εισαγγελέα έγινε δεκτή από τους Δικαστές η παράνομη αποφυλάκιση Φλώρου! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Χαλκίδα: Όταν τα ΜΑΤ έκαναν έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Με ρόπαλα και κοντάρια οι Χρυσαυγίτες αλλά το δικαστήριο τους αθώωσε! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Δικαίωση στο Εφετείο Εύβοιας: Πανηγυρική ομόφωνη αθώωση του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος δύο αστυνομικών που του κατέθεσαν μήνυση με ψευδομάρτυρα - Ο δημοσιογράφος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 21 μήνες χωρίς αναστολή σε δίκη - παρωδία (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΟ) 

Μεταθέσεις - Δικαστήρια Χαλκίδας: Η μόνη σοβαρή απώλεια είναι η αποχώρηση του Εισαγγελέα Νικήτα Θεολογίτη (ΦΩΤΟ) 

Κουνιάδος Βαλυράκη: «Ο Εισαγγελέας Προκοπίου είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο, είναι συμμορία, υπάρχουν κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καστέλλα Ψαχνών: Αποκαλύψεις 4 χρόνια μετά για τον θάνατο του Βαγγέλη Σαλή! Απίστευτα λάθη από αστυνομία και δικαστικούς λειτουργούς της Χαλκίδας - «Εξαφανίστηκαν τα πειστήρια, δεν κλήθηκαν μάρτυρες, δεν έγινε ούτε αυτοψία», αποκαλύπτουν ο δικηγόρος και λοιποί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Σοκ στη Χαλκίδα: Ενέδρα θανάτου και μαφιόζικη απόπειρα δολοφονίας μέρα μεσημέρι σε βάρος του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη - «Από τύχη είμαι ζωντανός, θα το πληρώσουν ακριβά όλοι όσοι εμπλέκονται...» (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA