Υπόθεση Novartis: «Καθάρισε» ο Λοβέρδος με παραγραφή... - Βαριές καταγγελίες του Βαξεβάνη για την Ανακρίτρια: «Η Δικαιοσύνη βρωμάει και ζέχνει» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση Novartis: «Καθάρισε» ο Λοβέρδος με παραγραφή... - Βαριές καταγγελίες του Βαξεβάνη για την Ανακρίτρια: «Η Δικαιοσύνη βρωμάει και ζέχνει» (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι γράφει η κυριακάτικη εφημερίδα «DOCUMENTO» του Κώστα Βαξεβάνη αλλά και ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτηση του για τον Ανδρέα Λοβέρδο και την Ανακρίτρια που αρχειοθέτησε το αδίκημα του υποψήφιου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ στην υπόθεση Novartis:

«Η Δικαιοσύνη βρωμάει και ζέχνει. Αφού η Εισαγγελία άσκησε δίωξη στο Λοβέρδο για χρηματισμό από Novartis, η Ανακρίτρια Ιωαννίδου, κράτησε δύο χρόνια τη δικογραφία χωρίς να κάνει καμία ανακριτική πράξη και ανακάλυψε παραγραφή πριν τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Η Ανακρίτρια Ιωαννίδου έχει κλείσει την υπόθεση και για τον άλλο πρωταγωνιστή του σκανδάλου, Νίκο Μανιαδακη, αλλά ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία. Ήταν επίσης η Ανακρίτρια για την οποία είχε πει ο Πολακης, ότι επί 2 χρόνια δεν έκανε τίποτα για τη δικογραφία του ΚΕΕΛΠΝΟ και τον είχαν κατηγορήσει ότι παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη».

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA