«Πάρτι» του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ - Κέρδισε την ΑΕΚ και ξέφυγε αρκετά στην βαθμολογία (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Πάρτι» του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ - Κέρδισε την ΑΕΚ και ξέφυγε αρκετά στην βαθμολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλάσεις ανώτερη η ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-3 της ΑΕΚ εκτός έδρας στο ΟΑΚΑ και ξέφυγε 6 βαθμούς από την «Ένωση» και 7 από τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε με 2-0 από τον Ατρόμητο...

Ο Ολυμπιακός παίζοντας έξυπνα πήρε το διπλό στο ΟΑΚΑ, με τους παίκτες της ΑΕΚ να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο απογοητευμένοι και με κατεβασμένα τα κεφάλια και τους φίλους της «Ένωσης» να μένουν… αγάλματα στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ με τον Αραούχο (15’, 79’), αλλά στο τέλος υποκλίθηκε στους πρωταθλητές, που με δύο γκολ του Ελ Αραμπί και ένα του Αγκιμπού Καμαρά είδαν τη διαφορά από τους διώκτες τους να… εκτοξεύεται.

Με τη νίκη στο ΟΑΚΑ και την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στο +6 από την ΑΕΚ και στο +7 από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Πειραιώτες πήραν αυτό που ήθελαν στο ΟΑΚΑ και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί με την Φενερμπαχτσέ στο Φάληρο, για τους ομίλους του Europa League.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA