Δολοφονία Βαλυράκη στην Ερέτρια: Μετά την πρώτη δικαίωση από την Εισαγγελία Εφετών οι συγγενείς του τονίζουν: «Βρεθήκαμε απέναντι σε ένα παρακράτος! Να φύγει επιτέλους η υπόθεση από τα Δικαστήρια Χαλκίδας! Όλοι είναι γνωστοί και καλύπτονται μεταξύ τους!» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Βαλυράκη στην Ερέτρια: Μετά την πρώτη δικαίωση από την Εισαγγελία Εφετών οι συγγενείς του τονίζουν: «Βρεθήκαμε απέναντι σε ένα παρακράτος! Να φύγει επιτέλους η υπόθεση από τα Δικαστήρια Χαλκίδας! Όλοι είναι γνωστοί και καλύπτονται μεταξύ τους!» (ΦΩΤΟ)

«Ήταν μια πρώτη δικαίωση. Βρεθήκαμε απέναντι σε ένα παρακράτος σε Χαλκίδα και Ερέτρια και σε ένα σύστημα που κάλυπτε τη δολοφονία του Σήφη. Τώρα έγινε το πρώτο βήμα. Τόσους μήνες επιμέναμε ότι τα στοιχεία που υπήρχαν, -και τα οποία αγνόησε ο Εισαγγελέας (Προκοπίου)-, έδειχναν δολοφονία και όχι ατύχημα. Η Εισαγγελέας Εφετών έδειξε θάρρος και ακύρωσε την απόφαση του Προκοπίου παρεπέμποντας την υπόθεση σε Ανακριτή αλλά των Δικαστηρίων της Χαλκίδας και οι επιφυλάξεις μας παραμένουν διότι η υπόθεση παραμένει στα Δικαστήρια Χαλκίδας. Πρέπει να φύγει η υπόθεση από τη Χαλκίδα, όπου όλοι είναι γνωστοί, καλύπτονται μεταξύ τους και φυσικά δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη», δήλωσαν στην αθηναϊκη - πανελλαδική εφημερίδα «Real News», η σύζυγος του Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, και ο κουνιάδος του Σήφη, Θανάσης Παπαθεοδώρου...

«Τώρα πρέπει να υπάρξει προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων», επισημαίνουν και προσθέτουν ότι «χρησιμοποίησαν ψευδομάρτυρες για να τους δώσουν άλλοθι. Υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία. Εκτός από τον Εισαγγελέα (Προκοπίου) και οι Λιμενικές Αρχές προσπάθησαν να καλύψουν το έγκλημα. Πρέπει και αυτό να διερευνηθεί».

Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία δύο ψαράδες

Όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το EviaZoom.gr, αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως δύο ψαράδες προσέγγισαν το σκάφος του Σήφη Βαλυράκη και πάνω σε καβγά τον χτύπησαν με κάποιο κοντάρι και εκείνος έπεσε στη θάλασσα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Κατά την προσφυγή τους στην Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας κατά της απόφασης του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας Δημήτρη Προκοπίου βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο και η οποία ακυρώθηκε παταγωδώς στη συνέχεια, οι συνήγοροι παράστασης υποστήριξης κατηγορίας της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης και Κώστας Παπαδάκης, δήλωσαν τα εξής (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Υπόθεση Βαλυράκη στην Ερέτρια: Νέο ηχηρό «χαστούκι» στον διαπλεκόμενο Εισαγγελέα Προκοπίου που είχε μηνυθεί αλλά πήρε και προαγωγή! Το Εφετείο Εύβοιας δικαίωσε την οικογένεια Βαλυράκη και ακύρωσε μία ακόμη εσφαλμένη απόφαση του συγκεκριμένου Εισαγγελέα που είχε «κουκουλώσει» την υπόθεση και την είχε βάλει στο αρχείο - Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο ψαράδες της Ερέτριας! Μύδροι κατά Προκοπίου και Λιμεναρχείου από τους δικηγόρους της οικογένειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Ανοίγουν στόματα και μέσα στα Δικαστήρια Χαλκίδας: «Στημένη η δίκη, όλοι μιλάνε για το παραδικαστικό κύκλωμα της Χαλκίδας» - Δικαστική υπάλληλος καταγγέλλει στο EviaZoom.gr ότι έπιασε στα «πράσα» συναδελφισσες της στην Εισαγγελία να «κουκουλώνουν» και να αποκρύπτουν δικογραφίες που αφορούσαν την μία εκ των δύο και την κόρη της - Ορίστηκε δίκη για την υπόθεση με εντολή της Εισαγγελέας Εφετών, αλλά αθωώθηκαν με μάρτυρα υπεράσπισης τον Εισαγγελέα Δημήτρη Προκοπίου (!) και δικηγόρο τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρη Γκίκα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EVIAZOOM.GR ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA