Συνεχίζεται η δίκη: «Έσπασε» την καραντίνα και εμφανίστηκε ξαφνικά ο σφαγέας «Dr Kontos» - Διατάχθηκε η απομάκρυνση του από την Έδρα του δικαστηρίου - «Μαρκόπουλε εσύ πήγες; γιατί πάλι δεν σε είδαμε...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνεχίζεται η δίκη: «Έσπασε» την καραντίνα και εμφανίστηκε ξαφνικά ο σφαγέας «Dr Kontos» - Διατάχθηκε η απομάκρυνση του από την Έδρα του δικαστηρίου - «Μαρκόπουλε εσύ πήγες; γιατί πάλι δεν σε είδαμε...»

Παρών στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών δήλωσε σήμερα, Τρίτη (30-11-2021) ο σφαγέας ψευτογιατρός «Dr Kontos», Νίκος Κοντοστάθης, προκαλώντας εκνευρισμό και οργή ακόμα και στην Έδρα του δικαστηρίου, καθώς θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που νοσηλεύτηκε με κορονοϊό όπως διαπιστώθηκε και έλεγαν με ζήλο οι δικηγόροι του στην αρχή για να μην αρχίσει ποτέ η δίκη...

Ο 48χρονος απατεώνας μετήχθη στο δικαστήριο από τις φυλακές, όπου επέστρεψε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Νοσοκομείο, αν και θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα. 

Ο ψευτογιατρός, που δεν είχε εμφανιστεί στις προηγούμενες τρεις συνεδριάσεις του δικαστηρίου και δεν είχε εξουσιοδοτήσει τους συνηγόρους του να παρασταθούν, βρέθηκε σήμερα ενώπιον των δικαστικών λειτουργών στη δίκη που κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, δηλαδή ασθενών που κινδύνευσαν σοβαρά λόγω της εμπιστοσύνης που έδειξαν στον ψευτογιατρό και τους υπόλοιπους 16 συνεργούς - συγκατηγορούμενους του με τις επικίνδυνες θεραπείες που προσέφεραν έναντι αμοιβής.

Υπενθυμίζεται, για ακόμη μία φορά, ότι κατηγορούμενος, ως συνεργός του ψευτογιατρού, είναι και ο Ευβοιώτης πρώην Υπουργός της ΝΔ και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το παρών και εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Η παρουσία του ψευτογιατρού προκάλεσε αρχικά την εύλογη απορία μιας Δικαστή της Έδρας που ρώτησε «αν ο κατηγορούμενος έχει υποβληθεί σε μοριακό τεστ».

Σύμφωνα με έναν δικηγόρο, που δήλωσε συνήγορος του ψευτογιατρού και παρουσιάστηκαν μαζί στη δίκη, τόνισε «ότι ο εντολέας του έλαβε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό στις 28 Νοεμβρίου και έχει διαταχθεί πενθήμερη καραντίνα...» και το ερώτημα που ακούστηκε από αρκετούς μέσα στο ακροατήριο ήταν «και γιατί είναι εδω;». Ένας από τους Εισαγγελείς μάλιστα είπε στον συνήγορο του πως η εμφάνιση του εντολέα του στην αίθουσα «παραβιάζει την καραντίνα».

Μία από τους δικαστές και συγκεκριμένα η Πρόεδρος της Έδρας, ανέφερε πως «ο Κορυδαλλός διέταξε τη μεταγωγή», ενώ ο Εισαγγελέας τόνισε ότι εφόσον ο κατηγορούμενος νομιμοποίησε τους συνηγόρους του θα πρέπει αμέσως «να αποχωρήσει από το δικαστήριο καθώς δημιουργείται ζήτημα ασφάλειας και υγείας» . Συμπλήρωσε δε ότι θα ζητήσει «να διερευνηθεί για ποιο λόγο ήρθε εδώ ενώ έπρεπε να τηρηθεί η καραντίνα».

Ο δικηγόρος που δήλωσε συνήγορος του ψευτογιατρού ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας ως την Παρασκευή χωρίς βέβαια αυτό να γίνει δεκτό.

Με έντονο ύφος, η Πρόεδρος της Έδρας απάντησε: 

«Να αποχωρήσει ο κατηγορούμενος, να γίνει επικοινωνία με Κορυδαλλό. Διατάσσεται η πρόοδος της δίκης, συνεχίζεται κανονικά».

Η διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων, θυμάτων του σφαγέα και των συγκατηγορούμενων συνεργών του, ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης Κώστας Μαρκόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Σε εξέλιξη η μεγάλη δίκη! Νέες «βόμβες» για ψευτογιατρό και τον συνεργό Μαρκόπουλο: Προσπάθησε να αναβάλλει τη δίκη για να μείνει ελεύθερος ο σφαγέας «Dr Kontos» - Ο Αλέξης Κούγιας αποκλειστικά στο EviaZoom και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη (ΒΙΝΤΕΟ) 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EviaZoom.gr για την υπόθεση του απατεώνα ψευτογιατρού και τον Κώστα Μαρκόπουλο που κατηγορείται ως συνεργός του

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA