Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα - Τι είχε δηλώσει για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα - Τι είχε δηλώσει για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπήρξε ποτέ αρχηγός των αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα ο Γιώργος Τράγκας, είχε δηλώσει ο ίδιος o δημοσιογράφος στην τελευταία του συνέντευξη, λίγο πριν πεθάνει από επιπλοκές του κορονοϊού σε ηλικία 72 ετών ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στο «Σωτηρία (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα)...

Όπως είχε υπογραμμίσει στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του zougla.gr, ο ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και δημοσιογράφος, ο ίδιος δεν ήταν κατά του εμβολιασμού, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας.

Υποστήριζε τον συναινετικό εμβολιασμό, «όπως προβλέπει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τη οποία υπέγραψε και η κα Μπακογιάννη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Είχε τονίσει ότι «Εγώ και το κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι δεν είμαστε κίνημα αντιεμβολιαστών, είμεθα κίνημα ελευθέρων ανθρώπων. Δηλαδή για να εξηγούμαι, έχω πει ότι όσοι θέλουν να πάνε να κάνουν το εμβόλιο να πάνε να το κάνουν, όσοι δεν θέλουν να το κάνουν γιατί έχουν το κυρίαρχο συναίσθημα του φόβου, καλύπτονται από την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».

Ακούστε την τελευταία του συνέντευξη στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA