Στα κρατητήρια ο Παναγιωτόπουλος μετά τη νέα μήνυση και έρευνα στο σπίτι του, παρουσία του ίδιου και Εισαγγελέα - Κινήθηκαν γρήγορα Εισαγγελία και Αστυνομία σε αντίθεση με το 2019 που αργοπόρησαν προκλητικά ενώ είχε μηνυθεί ξανά από άλλη κοπέλα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στα κρατητήρια ο Παναγιωτόπουλος μετά τη νέα μήνυση και έρευνα στο σπίτι του, παρουσία του ίδιου και Εισαγγελέα - Κινήθηκαν γρήγορα Εισαγγελία και Αστυνομία σε αντίθεση με το 2019 που αργοπόρησαν προκλητικά ενώ είχε μηνυθεί ξανά από άλλη κοπέλα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έπρεπε να πάρει δημοσιότητα η υπόθεση για να ασχοληθούν γρήγορα οι Αρχές καθώς το 2019 σε αντίστοιχη μήνυση που είχε γίνει σε βάρος του υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και δεν είχε κινηθεί η ίδια διαδικασία κάτι που αναμένεται να διερευνηθεί για ποιο λόγο δεν είχε γίνει...

Παραδόθηκε στη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, το μεσημέρι της Τετάρτης (22-12-2021), καθώς είχε ενημερωθεί ότι θα συλληφθεί μετά και από νέα μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του από κοπέλα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Ο πρώην πλέον παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε ανεβάσει δύο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες δύο ημέρες, για να μην υπάρξει κάποιο σχέδιο διαφυγής του και, μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο σύλληψής του μέσα στο σπίτι του, αλλά τελικά κινήθηκε η διαδικασία παράδοσής του.

Ο παρουσιαστής κατηγορείται από 9 γυναίκες με τις οποίες είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση ότι, ανήρτησε εν αγνοία τους στο διαδίκτυο προσωπικά «ροζ» βίντεο τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το αποψινό βράδυ στο κρατητήριο, καθώς αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει και τη δίωξη.

Λίγη ώρα αργότερα μετά την σύλληψη του, μετέβησαν Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Θεσσαλονίκη παρουσία του ίδιου με χειροπέδες αλλά και Εισαγγελέα για να ερευνήσουν και να κατάσχουν τους υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το εύρος των αναρτήσεών του στο διαδίκτυο με ταινίες ερωτικού περιεχομένου από ιδιωτικές στιγμές

Σημειώνεται ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την υπόθεσή του.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε ότι «σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το 2019 σε αντίστοιχη μήνυση που είχε δεχθεί δεν κινήθηκαν τότε με τον ίδιο τρόπο οι Αρχές...»

Όπως είπε επίσης ο Απόστολος Λύτρας «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες. Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την "έλξη" για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές».

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». 

Επεσήμανε, επίσης πως, «αν έχει προσπαθήσει να διαγράψει οτιδήποτε, αυτό φαίνεται και θα συνεκτιμηθεί» αλλά και ότι, «μπορεί να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί, αν υπάρχουν εμβάσματα από σάιτ», ωστόσο τόνισε πως, «συνήθως όταν πρόκειται για παράνομη δραστηριότητα, τα χρήματα δεν είναι στην τράπεζα».  

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA