Πήρε «φωτιά» η Εύβοια: 355 κρούσματα την Τρίτη μέσα σε ένα 24ωρο και πληροφορίες για αρκετούς νεκρούς! Πάνω από 150 κρούσματα στο Δήμο Χαλκιδέων - Τα στοιχεία... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πήρε «φωτιά» η Εύβοια: 355 κρούσματα την Τρίτη μέσα σε ένα 24ωρο και πληροφορίες για αρκετούς νεκρούς! Πάνω από 150 κρούσματα στο Δήμο Χαλκιδέων - Τα στοιχεία...

Κρούσματα - «φωτιά» στην Εύβοια που ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη καταγράφηκαν την Τρίτη (28-12-2021) μέσα σε ένα 24ωρο...

Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει ούτως ή άλλως, όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το EviaZoom.gr και σε συνδυασμό με τους ανύπαρκτους ελέγχους, φτάσαμε να μετράμε στην Εύβοια 355 επιβεβαιωμένα κρούσματα μέσα σε μία ημέρα και ενδέχεται μάλιστα τα χειρότερα να μην τα έχουμε δει ακόμα.

Συγκεκριμένα στην Εύβοια, που υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται ήδη στο «Βαθύ Κόκκινο», καταγράφηκαν 346 επιβεβαιωμένα κρούσματα όπως ανέφερε η αρχική ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ (αν και δεν έχει σημαντική σημασία) προστέθηκαν σε αυτά άλλα 9 από τα 935 κρούσματα που ήταν στη σχετική λίστα του ΕΟΔΥ με τις άγνωστες περιοχές διαμονής των νοσούντων που είναι σε διερεύνηση.

Σύνολο δηλαδή 355 κρούσματα και τα περισσότερα είναι στο Δήμο Χαλκιδέων που φτάνουν τα 153, ενώ τα υπόλοιπα 202 κρούσματα κατανέμονται στους υπόλοιπους Δήμους της Εύβοιας.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του EviaZoom.gr ο αριθμός των συνολικός νεκρών στην Εύβοια τις τελευταίες 3 ημέρες είναι διψήφιος.

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο την Τρίτη (28-12-2021) είναι τα εξής:

- Στην Φθιώτιδα καταγράφηκαν 194 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Βοιωτία καταγράφηκαν 179 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Φωκίδα καταγράφηκαν μόλις 18 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Ευρυτανία καταγράφηκαν μόλις 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Σοκ την Τρίτη με 21.657 κρούσματα στην Ελλάδα μέσα σε ένα 24ωρο - Επισπεύδεται η ισχύ των μέτρων από την έκθετη κυβέρνηση πριν την Πρωτοχρονιά

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA