Έπρεπε να το πει ο Πλεύρης για να σταματήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις ο Δήμος Χαλκιδέων αφού «έσπειρε» ξανά τον κορονοϊό με χορούς και πανηγύρια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έπρεπε να το πει ο Πλεύρης για να σταματήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις ο Δήμος Χαλκιδέων αφού «έσπειρε» ξανά τον κορονοϊό με χορούς και πανηγύρια (ΦΩΤΟ)

Εκτός τόπου και χρόνου η Βάκα και η παρέα της...

Η Χαλκίδα «βράζει» από κρούσματα από τις αρχές Δεκεμβρίου, είχε και τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων σχεδόν καθημερινά αλλά η Έλενα Βάκα, -ένα χρόνο μετά το εορταστικό τσιμπούσι που διοργάνωσε εν μέσω πανδημίας στο δημαρχείο (δείτε ΕΔΩ)-, «σφύριξε» ξανά αδιάφορα μαζί με την παρέα της «σπέρνοντας» τον κορονοϊό με χορούς και πανηγύρια που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων και η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου «ΔΟΑΠΠΕΧ» όλες αυτές τις μέρες και τις μετέδιδε μάλιστα ζωντανά από την σελίδα του Δήμου στο facebook...

Μία αξιοθρήνητη «γαλάζια» Δήμαρχος που το "παίζει" «Νεοδημοκράτισσα» με σχέσεις στην κυβέρνηση (σ.σ. άραγε έχουν γνώση οι φύλακες;) που είναι για πολλά γέλια & πολλά κλάματα έχοντας ντροπιάσει την Χαλκίδα ειδικά με τον κορονοϊό αλλά και τις απευθείας αναθέσεις, ενώ για τα σοβαρά αδικήματα που έχει διαπράξει «πέρα βρέχει...» για τον κολλητό της Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου που παραμένει στο πόστο του ενώ έχει μετατεθεί (στα χαρτιά τελικά) στην Εισαγγελία Σύρου, αλλά αμείβεται κανονικά από το δημόσιο ως Αντεισαγγελέας Εφετών με μεγαλύτερο μηνιαίο μισθό κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά της Δικαιοσύνης.

Όπως θα δείτε και στις Εικόνες από τα βίντεο που μετέδιδε ο Δήμος Χαλκιδέων μέσα από την σελίδα του το στο facebook (https://web.facebook.com/dimos.xalkideon) οι χοροί και τα πανηγύρια έπαιρναν και έδιναν στη πόλη της Χαλκίδας με την απόλυτη ευθύνη του Δήμου Χαλκιδέων που τα διοργάνωνε ο ίδιος και μαζί τους έκαναν «πάρτι» και ο κορονοϊός, υπό την ανοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας. 

Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί έφτασε σε αυτά τα «χάλια και στο σημείο ολόκληρος ο Δήμος Χαλκιδέων να «φλέγεται» από κρούσματα. Φανταστείτε τι άλλο έχει γίνει και τι άλλο έχουν κάνει εν αγνοία μας... 

Έπρεπε να το πει ο Πλεύρης για να σταματήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις!

Με μία γελοία ανακοίνωση μετά από όλα αυτά ο Δήμος Χαλκιδέων τόνισε στη σελίδα του στο facebook: 

«ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και σε εφαρμογή των έκτακτων υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον covid-19, σας ενημερώνουμε ότι αρχής γενομένης από το σημερινό (Πέμπτη 23/12/21) «Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο» των Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ και όλες οι υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που επρόκειτο να γίνουν σε εξωτερικούς χώρους...

Τι δεν ακυρώνεται:

1) Παιδική θεατρική «Ο Αι Βασίλης και τα 3 Σκανταλιάρικα Ξωτικά»

Εξαίρεση αποτελεί η παιδική θεατρική «Ο Αι Βασίλης και τα 3 Σκανταλιάρικα Ξωτικά» που σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ώρα 19:00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Σε ότι αφορά την κράτηση θέσεων, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές κρατήσεις που έχουν γίνει, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Το έργο..

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Άη-Βασίλης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διανομή των δώρων. Έχει μόνο 24 ώρες για να μοιράσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου τα δώρα και να τα κάνει χαρούμενα και ευτυχισμένα. Tι θα γίνει εάν δεν προλάβει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά?

Υπενθυμίζουμε για την είσοδος σας στο θέατρο, απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο και παιδιά από 4ων έως 17 ετών με self-test. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτικη!

2) «ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ»

Το σύνολο των έργων, απεικονίζουν ως αφήγημα τις παραστάσεις τη ζωή του Χριστού, από τη γέννηση μετά…

Συνδιοργάνωση: ΠΟΕΣΕ , ΔΟΑΠΠΕΧ
Διάρκεια έκθεσης: 20/12/2021 έως 7/1/2022. Ώρες λειτουργίας 09:30-13:00 & 18:00-21:00.
Για οργανωμένες επισκέψεις, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2221351164 ή 142».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

 


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA