«Τσουνάμι» αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Μετά τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» τον έδιωξαν και από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Τσουνάμι» αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Μετά τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» τον έδιωξαν και από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν (ΦΩΤΟ)

Νέες καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας κατά του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται και για δημοσίευση προσωπικών ερωτικών στιγμών με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της...

Άμεσα τέθηκε εκτός των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» από όταν έγινε γνωστή η πρώτη καταγγελία ενώ παρελθόν αποτελεί και από το ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm 89,2 που εργαζόταν.

Σε ανακοίνωση του ο ραδιοφωνικός σταθμός τονίζει:

«Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει ότι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου».

Μετά και την καταγγελία από την τραγουδίστρια Chrysa, μια ακόμα κοπέλα κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με ανάρτησή της στο Facebook και ανέφερε τη γνωριμία τους το 2010 όταν η ίδια ήταν ανήλικη και συγκεκριμένα 15 ετών.

Η κοπέλα έγραψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την προσκάλεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Imagine», όταν είχε εκπομπή, καθώς η ανήλικη – τότε – κοπέλα, ήταν μεγάλη θαυμάστρια τόσο του ίδιου όσο και του σταθμού γενικότερα.

Η επίμαχη ανάρτηση της κοπέλας που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA