Χαλκίδα - Αγγελή Γοβιού: Χριστουγεννιάτικη ληστεία στο κεντρικό πρατήριο υγρών καυσίμων «BP» - Αποκλειστικές δηλώσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Αγγελή Γοβιού: Χριστουγεννιάτικη ληστεία στο κεντρικό πρατήριο υγρών καυσίμων «BP» - Αποκλειστικές δηλώσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η ληστεία έγινε στις 5:00 το πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων (25-12-2021) στο κέντρο της Χαλκίδας και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο άγνωστα άτομα εισέβαλαν στο κεντρικό πρατήριο υγρών καυσίμων «BP», επί της παραλιακού οδού Αγγελή Γοβιού. Ο Ινδός υπάλληλος μόλις τους είδε έτρεξε με κατεύθυνση την τουαλέτα της επιχείρησης και κρύφτηκε εκεί, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο καθώς οι δύο ληστές έσπασαν την πόρτα και αφού τον ακινητοποίησαν του αφαίρεσαν πάνω από 500 ευρώ και ένα κινητό που είχε στην κατοχή του και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Ινδός υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι διερευνούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, συλλέγοντας στοιχεία, όπως βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής της επιχείρησης και την μαρτυρία του υπαλλήλου.

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά την Κυριακή (26-12-2021) αλλοδαπός συνάδελφος του Ινδού υπαλλήλου,που εργάζεται και εκείνος στο συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων, τονίζοντας τα εξής:

«Ήρθαν δύο παιδιά εκεί, από την πίσω μεριά ήρθαν πάνω, μπήκανε στη τουαλέτα, έσπασαν τις πόρτες και πιάσανε το παιδί που δούλευε βράδυ και μετά ότι λεφτά είχε πάνω του τα πήρανε, δεν ξέρω πόσα λεφτά είχε πάνω του... Δεν τον έχουν χτυπήσει...»

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA