Νέος σάλος: 25χρονη γιατρός κατήγγειλε στον αέρα απόπειρα βιασμού από τον ιδιοκτήτη της κλινικής που εργαζόταν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέος σάλος: 25χρονη γιατρός κατήγγειλε στον αέρα απόπειρα βιασμού από τον ιδιοκτήτη της κλινικής που εργαζόταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια 25χρονη γιατρός κατήγγειλε το Σάββατο (22-01-2022) στον αέρα της εκπομπής του «Καλύτερα δε γίνεται» ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ιδιοκτήτη της κλινικής που εργαζόταν...

Eιδικότερα καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος μίλησε για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε το παρασκήνιο συνέντευξης που του έδωσε (δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα για την συγκεκριμένη υπόθεση).

Στη συνέχεια ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάλεσε την 25χρονη γιατρό Σεμίνα Ψυχογιοπούλου η οποία περιέγραψε στον αέρα την απόπειρα βιασμού που έζησε από τον ιδιοκτήτη της κλινικής που εργαζόταν.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφερόμενος στην απόπειρα βιασμού της Σεμίνας από τον ιδιοκτήτη κλινικής τόνισε:

«Τη βούτηξε από το στήθος, άρχισε να τη φιλάει, να της ξεκουμπώνει τα πουκάμισα και έγινε ένας χαμός», είπε ο δημοσιογράφος υποστηρίζοντας ότι ενώ το θέμα είχε δημοσιευτεί, οι Αρχές δεν ασχολήθηκαν. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε ότι το δικαστήριο έγινε χωρίς το θύμα και ότι στη συγκεκριμένη κλινική νοσηλεύονται παιδιά υψηλά ισταμένων προσώπων.

Στη συνέχεια η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου είπε ότι την προσέγγισαν κι άλλα πρόσωπα που έζησαν παρόμοια εμπειρία και πλέον έχουν μαζευτεί 10 καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA