Ομαδικός βιασμός 24χρονης: Οσμή παραδικαστικού και παρακράτους και σε αυτή την υπόθεση: «Μετά από 14 μέρες με κάλεσε η Ανακρίτρια και είχε αφεθεί ελεύθερος ο 27χρονος, μετά από 3 μέρες με έστειλε η αστυνομία στον ιατροδικαστή, με απειλούσε o δικηγόρος του κατηγορούμενου στο αστυνομικό τμήμα» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ομαδικός βιασμός 24χρονης: Οσμή παραδικαστικού και παρακράτους και σε αυτή την υπόθεση: «Μετά από 14 μέρες με κάλεσε η Ανακρίτρια και είχε αφεθεί ελεύθερος ο 27χρονος, μετά από 3 μέρες με έστειλε η αστυνομία στον ιατροδικαστή, με απειλούσε o δικηγόρος του κατηγορούμενου στο αστυνομικό τμήμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα οσμή παραδικαστικού και παρακράτους προκαλεί ο χειρισμός της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης και για την υπόθεση βιασμού με θύμα την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, που κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή τον βιασμό της κατά το πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς... 

Στην πρώτη της συνέντευξη, 19 μέρες μετά την καταγγελία για βιασμό, στο zougla.gr και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως η ιατροδικαστική εξέταση έγινε μετά από τριήμερη χρονοτριβή και διαδοχικές αναβολές.

Οι δηλώσεις της γεννούν ερωτήματα, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει, πήγε επανειλημμένα στο αστυνομικό τμήμα και η μέρα της ιατροδικαστικής εξέτασης μετατέθηκε τουλάχιστον δύο φορές. «Την ίδια ημέρα εκείνη, μου είπαν από την αστυνομία ότι «σήμερα κιόλας θα πας σε ιατροδικαστή». Οπότε περίμενα εγώ εκείνη τη στιγμή να πάω σε ιατροδικαστή (...) Μου το πήγανε την επόμενη ημέρα. Ξαναπήγα στο τμήμα. Ούτε την επόμενη ημέρα πήγα στον ιατροδικαστή. Και μου είπαν εν τέλει ότι θα πάω μία ημέρα μετά. Εγώ αυτές τις ημέρες έπρεπε να μην έχω πλυθεί. Αυτό με τρέλαινε. Να νιώθω και να μην μπορώ να ξεπλύνω αυτή την βρώμα.»

Απειλές σε βάρος της από τον δικηγόρο του 27χρονου μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα

Όπως επίσημανε επίσης η 24χρονη δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο δικηγόρο όσο εκείνη βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα.

«Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες, ότι ξέρει πράγματα και να το αφήσω γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λέω. Προσπαθούσε με τα λόγια του να με κάνει πίσω. Κι εγώ ήμουνα μόνη μου φυσικά και στην κατάσταση την οποία ήμουν προσπαθώντας να βρω το δίκιο μου και να θυμηθώ για να με βοηθήσω και είχα και τον κύριο αυτό να μου επιτίθεται» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η καταγγέλλουσα, κατονομάζοντας τον δικηγόρο, ο οποίος πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Θεόφιλο Αλεξόπουλο, τον οποίο στη συνέχεια διέγραψε από το κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, η ίδια αναρωτιέται γιατί πέρασαν δύο εβδομάδες μέχρι να την καλέσει η Ανακρίτρια: 

«Μετά από 14 ημέρες με κάλεσε η ανακρίτρια για να δει την υπόθεση μου. Μου είχανε πει ότι θα μου κάνουν εξέταση αίματος, τα πάντα. Εξέταση αίματος δεν μου έχουν κάνει, μου έχουν πάρει μόνο ούρα», ανέφερε η 24χρονη. Να σημειωθεί ότι είχε συλληφθεί ο 27χρονος που είχε κατονομαστεί και αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Το συγκεκριμένο άτομο ονομάζεται Βασίλης Λεβέντης, ενώ στην υπόθεση έχει εμπλακεί και το όνομα του αδελφού του, Ευαγόρα. Τα δύο αδέλφια είναι μέλη της ευρύτερης επιχειρηματικής οικογένειας Κυπρίων Δαυίδ-Λεβέντη.

Σύμφωνα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, υπήρχε ωστόσο και τρίτο άτομο, ο Κώστας Περογιαννάκης, γιος ενός εφοπλιστή από τον Πειραιά.

Αναφέρθηκε και στα άτομα που έχουν καταγγελθεί. Οταν ρωτήθηκε για το πότε έμαθε ότι ο βιαστής της είναι γόνος πολύ πλούσιας και επιχειρηματικής οικογένειας, η Γεωργία εξήγησε: «Μου το είπαν στο τμήμα, ότι να ξέρεις απλά ότι αυτός ο οποίος έχει παραδεχτεί την πράξη που λέει ότι η πράξη ήταν συναινετική είναι από οικογένεια επώνυμη. Φυσικά δεν έχει να κάνει αυτό. Είπαν το όνομα Λεβέντη. Δεν γνώριζα ότι αυτό το όνομα ήταν επώνυμης οικογένειας».

Η πρόσκληση στο πάρτι

Η Γεωργία Μπίκα αποκάλυψε αρχικά ότι στο πάρτι την προσκάλεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο γνωρίζει τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία ως φίλη. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA