Αγιασμός των υδάτων σε ενυδρείο στη Κρήτη - Δεν πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός σε Γιάννενα, Άρτα και Φλώρινα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αγιασμός των υδάτων σε ενυδρείο στη Κρήτη - Δεν πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός σε Γιάννενα, Άρτα και Φλώρινα (ΦΩΤΟ)

Λόγω κορονοϊού ο Αγιασμός των Υδάτων στη Κρήτη πραγματοποιήθηκε σε ενυδρείο...

Δύτης με τη στολή και τον ειδικό εξοπλισμό καταδύθηκε στα νερά της μεγάλης πισίνας του Ενυδρείου για να πιάσει και φέτος τον Τίμιο Σταυρό, ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την τελετή μπροστά στην πανοραμική δεξαμενή, ενώ ταυτόχρονα έγινε προβολή σε όλες τις οθόνες στο χώρο του Cretaquarium. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης το Ενυδρείο είναι ανοιχτό στο κοινό έως το κλείσιμο.

Στην Άρτα, σε συνεννόηση της Μητρόπολης με τον Ιατρικό Σύλλογο, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί φέτος η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα νερά του Αράχθου.

Στα Ιωάννινα η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη Λίμνη των Ιωαννίνων, φέτος δεν πραγματοποιήθηκε με απόφαση του Μητροπολίτη Μάξιμου.

Επίσης από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας ανακοινώθηκε ότι λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, δεν πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού σε χώρους έξω από τους Ιερούς Ναούς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA