Αττική Οδός: Fake News ότι η πρώτη αγωγή οδηγού που κατατέθηκε κατά της εταιρείας ήταν από την Εύβοια - Δείτε αναλυτικά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αττική Οδός: Fake News ότι η πρώτη αγωγή οδηγού που κατατέθηκε κατά της εταιρείας ήταν από την Εύβοια - Δείτε αναλυτικά

Σε εκατοντάδες δικηγορικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα έχουν κατατεθεί μηνύσεις και αγωγές κατά της Αττικής Οδού για την απίστευτη ταλαιπωρία που εζήσαν...

Και αυτό έχει γίνει από την πρώτη στιγμή, ωστόσο την ίδια ώρα και γιαυτό το θέμα καλπάζουν η παραπληροφόρηση και τα fakenews στην Εύβοια με σκοπό την αυτοπροβολή κάποιων με στόχο το προσωπικό όφελος.

Συγκεκριμένα ιδιοκτήτης τοπικού blog, που το λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό, για να προβάλει και να διαφημίσει, προφανώς, τον δικηγόρο του, που τυχγάνει να είναι και συνήγορος του σε σοβαρές υποθέσεις που έχει εναντίον του ο συγκεκριμένος blogger, ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία και διέρρευσε μέσω του blog του, όπου επειδή έχει χαμηλή επισκεψιμότητα, απέστειλε μέσω email σε πανελλαδικά ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ονόματι Γιάννης Καλαβρής από τα Ψαχνά Εύβοιας, ο οποίος ασχολείται και με την πολιτική, ήταν ο δικηγόρος που κατέθεσε την πρώτη αγωγή οδηγού ύψους 10.000 χιλιάδων ευρώ σε βάρος της Αττικής Οδού, το οποίο είναι απολύτως ψευδές καθώς έχουν προηγηθεί, όπως προαναφέραμε εκατοντάδες αγωγές κατά της Αττικής Οδού από οδηγούς σε πολλά άλλα δικηγορικά γραφεία της χώρας, τα οποία αντίθετα δεν θέλησαν να προβληθούν και να αυτοδιαφημιστούν, μιας και όπως ορίζει ο νόμος η διαφήμιση των δικηγόρων απαγορεύεται, ενώ αν μη τι άλλο δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αλλά η δικαίωση των οδηγών.

Ο δικηγόρος Γιάννης Καλαβρής όντως κατέθεσε αγωγή εντολέα του από την Εύβοια που ήταν οδηγός στην Αττική οδό ζητώντας αποζημίωση μέσω αγωγής που κατέθεσε, ύψους 10.000 ευρώ. Ωστόσο δεν ήταν πρώτη υπόθεση οδηγού που προσέφυγε δικαστικά κατά της Αττικής Οδού, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί εκατοντάδες άλλες πριν.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο και μακάρι να δικαιωθεί ο πελάτης του εφόσον αποδεδειγμένα έχει ταλαιπωρηθεί στην Αττική Οδό όπως αναφέρει στην αγωγή του ζητώντας 10.000 ευρώ, όπως και οι υπόλοιποι χιλιάδες οδηγοί, πολλοί από αυτούς μάλιστα κόντεψαν να χάσουν και την ζωή τους.

Άμεσα δυστυχώς τα πανελλαδικά ειδησεογραφικά site «τσίμπησαν» από την ψεύτικη είδηση και την αναπαρήγαγαν χωρίς να την ελέγξουν, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο EviaZoom.gr (σ.σ. τις οποίες δεν έχουμε επιβεβαιώσει) ο συγκεκριμένος δικηγόρος πήρε σβάρνα και τα κανάλια όπως μας ενημέρωσαν και βγήκε στο γυαλί, προφανώς ψάχνοντας και για άλλους πελάτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που το συγκεκριμένο blog αναφέρει ψευδείς ειδήσεις και fake news μήπως πάρει κάποιο κλικ παραπάνω.

Όπως βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι αυτό που έγινε με την προβολή- διαφήμιση του Ευβοιώτη δικηγόρου Γιάννη Καλαβρή, ο οποίος όντως είναι ένας καλός δικηγόρος ενώ διακρίνεται και για τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους Δικαστικούς Λειτουργούς του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, καθώς τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η εμφάνιση δικηγόρων από όλη τη χώρα στα τηλεοπτικά πάνελ μετά την υπόθεση της Αττικής Οδού που έχει να κάνει με την κατάθεση αγωγών από τους οδηγούς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA