Αυτός είναι ο ηθοποιός που έκανε τηλεφωνική φάρσα για βόμβα στο θέατρο που εργάζεται - Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο ηθοποιός που έκανε τηλεφωνική φάρσα για βόμβα στο θέατρο που εργάζεται - Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος (ΦΩΤΟ)

Πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή τον νεαρό ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη (σ.σ. φωτο πάνω αριστερά) σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς (01-01-2022) σε θέατρο της Αθήνας...

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και εργαζόμενος του θεάτρου, τηλεφώνησε για βόμβα λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστούσε.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το τηλεφώνημα, που αναστάτωσε αρχικά υπαλλήλους και θεατές αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν φάρσα, έγινε στις 19:45 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο ταμείο και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Ο υπάλληλος ενημέρωσε την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα στο θέατρο να καταφτάσουν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ και ζήτησαν από τους θεατές να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Εκείνη τη στιγμή, στο θέατρο εμφανίστηκε ο ηθοποιός, δηλώνοντας πως ήταν ο ίδιος που είχε κάνει το τηλεφώνημα, εξηγώντας ότι σκοπός του ήταν να κάνει πλάκα.

"Πλάκα" βέβαια που του βγήκε... ξινή, αφού συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων.

Ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης:
Αργότερα ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA