Δυστύχημα στις Αλυκές Δροσιάς: Ο θείος του 21χρονου Τάσου μιλάει στο EviaZoom.gr - «Είναι φοβερό αυτό που συνέβη, εγώ πήγα και τον είδα, χτύπησε στο κεφάλι και σκοτώθηκε επί τόπου, μόλις είχε απολυθεί από φαντάρος...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δυστύχημα στις Αλυκές Δροσιάς: Ο θείος του 21χρονου Τάσου μιλάει στο EviaZoom.gr - «Είναι φοβερό αυτό που συνέβη, εγώ πήγα και τον είδα, χτύπησε στο κεφάλι και σκοτώθηκε επί τόπου, μόλις είχε απολυθεί από φαντάρος...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα τα ξημερώματα της Τετάρτης (12-01-2022) στη Δροσιά Χαλκίδας και συγκεκριμένα στη περιοχή των Αλυκών, με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα)...

Όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr την ζωή τους έχασαν ο 24χρονος συνοδηγός Κωνσταντίνος Άγγελος και ο 21χρονος Αναστάσιος (Τάσος) Ασημακόπουλος, ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος και έχασε ακαριαία την ζωή του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ διέμενε στη Χαλκίδα και έχει καταγωγή από το Βασιλικό Χαλκίδας.

Το μοιραίο αυτοκίνητο λίγα δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα:  

Ο 24χρονος συνοδηγός Κωνσταντίνος Άγγελος που έχασε την ζωή του και διέμενε στη Χαλκίδα:   

Ο 21χρονος Αναστάσιος (Τάσος) Ασημακόπουλος που καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος και έχασε ακαριαία την ζωή του, διέμενε στη Χαλκίδα και είχε καταγωγή από το Βασιλικό Χαλκίδας:   

Οι υπόλοιποι τρεις που τραυματίστηκαν είναι ο 19χρονος Στέφανος Τζανής, ο 19χρονος Αναστάσιος Σαρλής, και ο 25χρονος Ανδρέας Δεληγιώργης.

Πιο σοβαρά από τους τρεις είναι ο 19χρονος Αναστάσιος Σαρλής (κάτοικος Χαλκίδας) που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Οι κηδείες και των δύο αδικοχαμένων νεαρών έγιναν το Σάββατο (15-01-2022).

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο θείος του 21χρονου Τάσου Ασημακόπουλου, κ.Σταμάτης από το Βασιλικό Χαλκίδας, ο οποίος είναι συντετριμμένος και συγκλονισμένος από την απώλεια του ανιψιού του και προσπαθεί να δώσει κουράγιο στους γονείς του 21χρονου, ενώ ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε στο σημείο μόλις ενημερώθηκε και είδε από κοντά τον νεκρό ανιψιό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε - ΒΙΝΤΕΟ:«Πηγαίνανε για τον Ιππόκαμπο προς τις Αλυκές λίγο η ταχύτητα πιο υπερβολική απ΄ότι πρέπει, παιδιά νεαροί... Οδηγούσε ένα άλλο παιδάκι, ο ανιψιός μου ήταν πίσω αριστερά, βρήκαν σε μία κολώνα και γύρισε μετά το αυτοκίνητο και βρήκε και σε ένα μαντρότοιχο. Και καθόταν πίσω αριστερά ο ανιψιός μου στη πλευρά που χτύπησε πάρα πολύ ήταν η μεριά η δικιά του... Σκοτώθηκε ο συνοδηγός δεξιά από την κολώνα και ο ανιψιός μου που ήταν από πίσω... Τα άλλα δύο παιδάκια πιο χαλαρά και ο οδηγός λίγο πιο σοβαρά αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα το παιδί αυτό απλά είναι πιο σοβαρά από τους άλλους δύο. Ο ανιψιός μου ήταν επί τόπου, ήτανε πολύ χάλια στο κεφάλι, χτύπησε πάρα πολύ στο κεφάλι, το σώμα του δεν είχε τίποτα... Το κεφάλι του όμως ήταν πάρα πολύ χάλια... Και τον είδα γιατί δεν μπορούσαν οι γονείς και έπρεπε να πάει κάποιος και για κακή μου τύχη ήμουνα εγώ που ήμουνα λιγάκι πιο δυνατός...

Είναι τραγικά... Ένα παιδί 21 έτους τώρα μόλις απολύθηκε από φαντάρος και είχε όλη την ζωή μπροστά του, τι να λέμε δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχει τίποτα δηλαδή είναι φοβερό αυτό που συνέβη... Ήταν 5 νεαροί φίλοι που έκαναν κάθε μέρα παρέα και πηγαίνανε μία βόλτα. Τώρα λίγο η μουσική προφανώς απ΄ότι λέω εγώ γιατί όλοι έχουμε περάσει από την ηλικία αυτή και τα έχουμε κάνει λίγο πολύ.. Όλοι σαν νεαροί κάτι έχουμε κάνει που δεν άρεσε στους δικούς μας, τώρα τα βλέπουμε σαν γονείς αλλά και εγώ οφείλω να ομολογήσω που ήμουν σαν νέος που τα έχω κάνει και εγώ με τα αυτοκίνητα να λέμε "πάτα το ρε φίλε λίγο παραπάνω, βάλε την μουσική..." όλα αυτά έχουν παίξει ρόλο πιστεύω και έγινε το μοιραίο, ήταν πολύ άτυχοι απλά... Μακάρι να χτυπάγανε αλλά να μην είχε σκοτωθεί κανένα παιδί... Είναι δύο παιδιά ο ένας 21 και ο άλλος 24, τουλάχιστον ζήσανε τα άλλα τρία παιδάκια... Αλλά εντάξει εγώ που το περνάω τώρα μαζί με τους γονείς του που είναι ανιψιός μου ζω μία πρωτόγνωρη κατάσταση δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο... Είναι τρομερό δηλαδή να πω σε δύο ανθρώπους τώρα ότι χάσανε ένα παλικάρι 2 μέτρα 21 ετών, τι να πω; μαζεύεται αυτό τώρα, πως να μαζευτεί;...»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Θανατηφόρο τροχαίο στις Αλυκές Δροσιάς: Τα πρόσωπα της τραγωδίας! Ο ένας συνοδηγός και ο δεύτερος καθόταν στο πίσω κάθισμα - Πότε θα γίνουν οι κηδείες τους! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA