Εξελίξεις για βιασμό 24χρονης και άλλων κοριτσιών: «Και αστυνομικοί εμπλέκονται στο κύκλωμα που έχει πλοκάμια παντού...», αποκαλύπτει ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξελίξεις για βιασμό 24χρονης και άλλων κοριτσιών: «Και αστυνομικοί εμπλέκονται στο κύκλωμα που έχει πλοκάμια παντού...», αποκαλύπτει ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τις νέες εξελίξεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, όπου από πίσω κρύβεται τεράστιο κύκλωμα και με την συμμετοχή αστυνομικών...

«Εμπλέκονται και αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη», αποκαλύπτει στον ALPHA και στο Ζοugla.gr ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Διαλυνάς προσκόμισε στοιχεία που αναφέρονται σε κύκλωμα μαστροπείας, αποτελούμενο από τρεις ομάδες, το οποίο δρα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, «αλιεύοντας» νεαρά κορίτσια, -ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών-, για να τα μυήσουν τα μέλη του στα ναρκωτικά και να τα ωθήσουν σε πάρτι και στην πορνεία.

«Το κύκλωμα έχει πλοκάμια παντού, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Έχει και στην Αθήνα, όπου προσπαθούν τώρα τα αρχηγικά μέλη να ενεργοποιήσουν πολιτικά πρόσωπα για να τους καλύψουν», διευκρινίζει ο Νίκος Διαλυνάς.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA