Εύβοια: 953 κρούσματα συνολικά από Παρασκευή εως Κυριακή με πολύ λίγα τεστ και 5 νεκροί - 479 στη Βοιωτία (Τα στοιχεία...) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εύβοια: 953 κρούσματα συνολικά από Παρασκευή εως Κυριακή με πολύ λίγα τεστ και 5 νεκροί - 479 στη Βοιωτία (Τα στοιχεία...)

953 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν συνολικά στην Εύβοια το τριήμερο 21,22,23 Ιανουαρίου 2022 όπου έγιναν πολύ λιγότερα τεστ, λόγω και των καιρικών συνθηκών, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ενώ 5 διασωληνωμένοι Ευβοιώτες (3 γυναίκες και 2 άνδρες) άφησαν την τελευταία τους πνοή το τριήμερο αυτό...

Πάνω από τα μισά κρούσματα καταγράφηκαν στο Δήμο Χαλκιδέων που συνεχίζει να «βράζει» από κρούσματα (σ.σ. έχουμε κουραστεί να λέμε ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου) και ακολουθούν οι Δήμοι Διρφύων - Μεσσαπίων, Κύμης - Αλιβερίου και Ερέτριας όπου παρατηρείται μεγάλη έξαρση.

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν το τριήμερο 21,22,23 Ιανουαρίου 2022 είναι πολύ λιγότερα και συγκεκριμένα:

- Στην Φθιώτιδα καταγράφηκαν συνολικά το τριήμερο 392 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Βοιωτία καταγράφηκαν συνολικά το τριήμερο 479 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Φωκίδα καταγράφηκαν συνολικά το τριήμερο 84 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Ευρυτανία καταγράφηκαν συνολικά το τριήμερο 46 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ