Βιοϊατρική στη Χαλκίδα: Από 60 στα 47 ευρώ το μοριακό τεστ και 10 ευρώ το rapid - Βιοϊατρική στη Κύπρο: Ανέκαθεν από 20 εως 25 ευρώ το μοριακό τεστ και 5 ευρώ το rapid | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιοϊατρική στη Χαλκίδα: Από 60 στα 47 ευρώ το μοριακό τεστ και 10 ευρώ το rapid - Βιοϊατρική στη Κύπρο: Ανέκαθεν από 20 εως 25 ευρώ το μοριακό τεστ και 5 ευρώ το rapid

Ερωτήματα προκαλεί η διαφορετική τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει ο Όμιλος Βιοϊατρική σε Ελλάδα και Κύπρο... 

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έχει ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό ιατρική μονάδα και στη πόλη της Χαλκίδας, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 13 (σ.σ. φωτο πάνω).

Βέβαια με το πλαφόν που ισχύει από την Πέμπτη (06-01-2022) το μοριακό τεστ και στη Χαλκίδα στοιχίζει πλέον 47 ευρώ, ωστόσο μέχρι χθες οι κάτοικοι της Χαλκίδας και της υπόλοιπης Εύβοιας το πλήρωναν 60 ευρώ, την ώρα που στη Κύπρο η τιμή για το μοριακό τεστ δεν έχει αλλάξει από την αρχή της πανδημίας και στοιχίζει 25 ευρώ, ενώ σε φοιτητές, μαθητές, οικογένειες και εταιρείες το προσφέρει στη τιμή των 20 ευρώ.

Ακόμα και τώρα δηλαδή (σ.σ. με τα 47 ευρώ) στοιχίζει από 22 έως 27 ευρώ πιο πάνω όχι βέβαια μόνο στη Χαλκίδα, αλλά και στις υπόλοιπες μονάδες του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι: «για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;»

Επίσης το rapid test στη Κύπρο ενώ το χρεώνει 5 ευρώ, αντίθετα σε Χαλκίδα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη στοιχίζει 10 ευρώ.

Δείτε τον τιμοκατάλογο του Ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο με τις διαφορές...

ΚΥΠΡΟΣ: 

ΕΛΛΑΔΑ (ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ):

(ο τιμοκατάλογος με το πλαφόν των 47 ευρώ που ισχύει από 06-01-2022)


(ο τιμοκατάλογος με το μοριακό τεστ που ήταν σε ισχύ εως 05-01-2022)

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA