Δικαστήρια Χαλκίδας: Μήνυση και για σύσταση συμμορίας εν ώρα ασφαλιστικών μέτρων - Συνελήφθη και ο δικηγόρος Αστέριος Κουρούπης για το αδίκημα της «Απιστίας Δικηγόρου» - Η καταγγελία με τα επίσημα έγγραφα της μήνυσης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Μήνυση και για σύσταση συμμορίας εν ώρα ασφαλιστικών μέτρων - Συνελήφθη και ο δικηγόρος Αστέριος Κουρούπης για το αδίκημα της «Απιστίας Δικηγόρου» - Η καταγγελία με τα επίσημα έγγραφα της μήνυσης (ΦΩΤΟ)

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε η διαδικασία προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων στα Δικαστήρια Χαλκίδας, στο Τμήμα του Πρωτοδικείου, για την υπόθεση του ΑΣΑΧ...

Το συμβάν έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2022 και τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα είχαν κατατεθεί από τη νέα προσωρινή διοίκηση του ΑΣΑΧ, -που ορίστηκε τον Οκτώβριο του 2021 με δικαστική απόφαση-, με δικηγόρο τον Αστέριο Κουρούπη, οι οποίοι στρέφονταν κατά του πρώην Προέδρου του ΑΣΑΧ Παναγιώτη Μπάου, ο οποίος σημειώνεται, πως λίγο καιρό πριν, είχε καταγγείλει την Δικαστή του Πρωτοδικείου Χαλκίδας στον Άρειο Πάγο για την δικαστική απόφαση που είχε εκδώσει σε ασφαλιστικά μέτρα (σ.σ. σύμφωνα με την οποία ορίστηκε η νέα διοίκηση), δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα, αλλά και κατά του Σταμάτη Παπαβασιλείου μέλους του ΑΣΑΧ.

Όπως κατήγγειλε ο Παναγιώτης Μπάος στο EviaZoom.gr προσκομίζοντας και επίσημα έγγραφα προς απόδειξη των λεγομένων του, ο ίδιος αλλά και ο Σταμάτης Παπαβασιλείου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των μελών της νέας προσωρινής διοίκησης του ΑΣΑΧ για σοβαρά αδικήματα, όπως σύσταση συμμορίας με σκοπό την συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων και την παρακώλυση των ενεργειών της δικαιοσύνης, αλλά και άλλων αδικημάτων (πλημμελημάτων) όπως Απάτη στο Δικαστήριο, Ψευδορκία, Ψευδή Καταμήνυση.

Ωστόσο ο Παναγιώτης Μπάος και ο Σταμάτης Παπαβασιλείου κατέθεσαν μήνυση και στον δικηγόρο των μελών της νέας διοίκησης του ΑΣΑΧ, Αστέριο Κουρούπη για το, -επίσης-, σοβαρό αδίκημα της «Απιστίας Δικηγόρου».

Την ίδια μέρα, όπως αναφέρει στο EviaZoom.gr ο Παναγιώτης Μπάος, συνελήφθησαν δύο μηνυόμενοι που εντοπίστηκαν στα Δικαστήρια Χαλκίδας στα πλαίσια του αυτοφώρου, ο ένας εξ΄αυτών ήταν ο δικηγόρος Αστέριος Κουρούπης. Και οι δύο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

«Έπειτα από μήνυση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά των μελών της προσωρινής διοίκησης και κατά του δικηγόρου Αστερίου Κουρούπη συνελήφθησαν οι παρόντες Ευάγγελος Σεπετής και Κουρούπης και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του κ.Εισαγγελέα Υπηρεσίας...», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Μπάος στο EviaZoom.gr.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια φυσικά στις δικαστικές αίθουσες, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προς το EviaZoom.gr, κάνουν λόγο και για μήνυση που κατέθεσαν στη συνέχεια ο δικηγόρος Αστέριος Κουρούπης και ο Ευάγγελος Σεπετής για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση σε βάρος του Παναγιώτη Μπάου και Σταμάτη Παπαβασιλείου, που τους κατέθεσαν τη σχετική μήνυση που προαναφέραμε.

Ο δικηγόρος Αστέριος Κουρούπης

Ο Παναγιώτης Μπάος:

Τα επίσημα έγγραφα με περιεχόμενο της μήνυσης των Παναγιώτη Μπάου και Σταμάτη Παπαβασιλείου την οποία έλαβε ως Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας εκείνη την ώρα, όπως αναγράφεται, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας Κωνσταντίνος - Δημήτριος Γιαννακούλας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA