Βιασμός 24χρονης - Κύκλωμα: Μετά τον σάλο και την δημοσιότητα της υπόθεσης οι τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βιασμός 24χρονης - Κύκλωμα: Μετά τον σάλο και την δημοσιότητα της υπόθεσης οι τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας

Έπρεπε να γίνει σάλος και να πάρει δημοσιότητα η υπόθεση βιασμού της 24χρονης για να ασχοληθούν οι ελληνικές αρχές, σε μία υπόθεση που κρύβεται από πίσω τεράστιο κύκλωμα...

Μάλιστα ακόμη και οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, δεν έγιναν σε κάποιο εργαστήριο της Ελλάδας, αλλά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελβετία.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν πριν από περίπου 15 ημέρες στην Ελβετία σε υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν με ακρίβεια ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα.

Οι εξετάσεις, που θα παραδοθούν αποκλειστικά σε Ειδική Ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, θα δείξουν αν υπήρχε στο ποτό της 24χρονης κάποια ουσία που επηρέασε το νευρικό της σύστημα και επομένως δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε ερωτική πράξη.

Νέες καταγγελίες για το κύκλωμα

Την ίδια ώρα, δύο νέες καταγγελίες έρχονται στο φως από κοπέλες που κατονομάζουν ως βιαστή τους εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης.

Πρόκειται για μία 27χρονη και μία 30χρονη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 27χρονη κοπέλα, την Παρασκευή το μεσημέρι, επισκέφθηκε τον και κατήγγειλε βιασμό της το 2016 όταν η ίδια ήταν 21 ετών, κατονομάζοντας ως βιαστή της πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

Η 27χρονη καταγγέλλει, επίσης, πως έχασε τη μνήμη της και θυμάται μόνο λίγα πράγματα από την επίθεση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα επισκέφθηκε ένα νυχτερινό κέντρο μαζί με τη φίλη της, όπου είχε γνωρίσει τον φερόμενο ως βιαστή της.

Η δεύτερη καταγγελία κατονομάζει, επίσης, το ίδιο πρόσωπο, με το περιστατικό να φέρεται να έχει λάβει χώρα το 2017.

Ο συγκεκριμένος δράστης φέρεται να κάλεσε την 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί.

Όπως αναφέρει η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο. Η κοπέλα τού ζήτησε εξηγήσεις, δεν τις πήρε, και πήρε μια φίλη της να πάει να την πάρει.

Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν θέλει να πάει στις ελληνικές αρχές, γιατί δεν θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.

Πληροφορίες από το MEGA

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA