ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 6 Απριλίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 6 Απριλίου

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 η ΑΔΕΔΥ, «για να υπερασπιστούμε το εισόδημά μας ενάντια στην ακρίβεια και τη φοροληστεία» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της...

Η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί:

- Οικονομικά: Αυξήσεις στους μισθούς μας, άμεσα, τουλάχιστον ίσες με την αύξηση του ΑΕΠ και του πληθωρισμού, Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, Ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 17, Αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ, Επαναφορά 13ου– 14ου μισθού, Αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, Καμία περικοπή του.

- Στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση. Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και στα σχολεία. Μείωση του αριθμού των μαθητών στο 1:15. Όχι στις απολύσεις και στις αναστολές εργασίας του προσωπικού.

- Κατάργηση του Νόμου Χατζηδάκη (Ν4808/21) για τα εργασιακά, καθώς και κατάργηση όλων των νόμων που ιδιωτικοποιούν την κοινωνική ασφάλιση.

- Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν τα χιλιάδες οργανικά κενά που υπάρχουν στο Δημόσιο, ιδιαίτερα στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης κ.ά.

- Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις Δημόσιων οργανισμών και φορέων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA