Δήμος για κλάματα: Πετρέλαιο θέρμανσης ...γιοκ στα δημοτικά σχολεία της Χαλκίδας και ολόκληρου του Δήμου γιατί εξαντλήθηκαν τα χρήματα... - Η δραματική ανακοίνωση του Σιόλια προς τα δημοτικά σχολεία και η προκλητική απάντηση που πήρε από την «εκτός τόπου και χρόνου» Ελένη Βάκα (ΕΓΓΡΑΦΑ-ΣΟΚ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος για κλάματα: Πετρέλαιο θέρμανσης ...γιοκ στα δημοτικά σχολεία της Χαλκίδας και ολόκληρου του Δήμου γιατί εξαντλήθηκαν τα χρήματα... - Η δραματική ανακοίνωση του Σιόλια προς τα δημοτικά σχολεία και η προκλητική απάντηση που πήρε από την «εκτός τόπου και χρόνου» Ελένη Βάκα (ΕΓΓΡΑΦΑ-ΣΟΚ)

Διαβάστε τα επίσημα έγγραφα με σημερινή ημερομηνία (23-03-2022) που έχει αποκλειστικά στη διάθεση του το EviaZoom.gr, τα οποία αποδεικνύουν σε τι τραγικοκωμική κατάσταση έχει φέρει τον Δήμο Χαλκιδέων η Τρικαλινή Ελένη Βάκα...

Με μία δραματική ανακοίνωση που απέστειλε σήμερα Τετάρτη (23-03-2022), μέσω email, στα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, όχι κάποιο μέλος της αντιπολίτευσης, αλλά ένας από τους συνεργάτες της Έλενας Βάκα που έχει διοριστεί από την ίδια ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Νίκος Σιόλιας, τονίζεται επί λέξη: «Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που θα παραδώσουμε πετρέλαιο στα σχολεία...»

Αναλυτικά η δραματική ανακοίνωση που απέστειλε, μέσω email, ο Νίκος Σιόλιας προς τα δημοτικά σχολεία και το αποδεικτικό της αποστολής που εξασφάλισε αποκλειστικά το EviaZoom.gr:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που θα παραδώσουμε πετρέλαιο στα σχολεία.

Είχε λήξει το υπόλοιπο (100.00,00 €) της αρχικής σύμβασης στις 17/1/2022, επειδή η διαδικασία της νέας σύμβασης δεν είχε και δεν έχει ολοκληρωθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου, (βάσει των διατάξεων του του Ν. 4412/2016) κάναμε:

1. με την 1/2022 Α.Δ.Σ. παράταση - τροποποίηση της σύμβασης κατά 50.000,00 € τα οποία εξαντλήθηκαν και

2. με την 4/2022 Α.Δ.Σ. στις 1/3/2022 κάναμε μια απευθείας ανάθεση ποσού 50.000,00 € τα οποία λήγουν σήμερα.Σύνολο περίπου 200.000,00 € από την αρχή του σχολικού έτους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ».


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ακολούθως ο Νίκος Σιόλιας έλαβε την ακόλουθη προκλητική και σοκαριστική απάντηση από την «εκτός τόπου και χρόνου» Ελένη Βάκα που του δηλώνει η ίδια, όπως θα διαβάσετε στο σχετικό έγγραφο με την φαρδιά πλατιά υπογραφή της που εξασφάλισε αποκλειστικά το EviaZoom.gr, ότι δήθεν δεν γνώριζε κάτι για την εξέλιξη αυτή, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι γνώριζε και παραγνώριζε. Του γράφει χαρακτηριστικά: «Καταρχάς οφείλατε να μας έχετε ενημερώσει νωρίτερα και όχι την τελευταία ημέρα όπως αναφέρετε...»

Διαβάστε και φρίξτε:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA