Εύβοια: Άγρια επεισόδια και ξύλο σε αγώνες του Σαββατοκύριακου! Χαμός και στον αγώνα Πισσώνας - Ρομαϊκός Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Άγρια επεισόδια και ξύλο σε αγώνες του Σαββατοκύριακου! Χαμός και στον αγώνα Πισσώνας - Ρομαϊκός Χαλκίδας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της Εύβοιας το Σαββατοκύριακο (19-20 Μαρτίου 2022)...

Ένα από τα ματς αυτά ήταν ο αγώνας ΑΟ Πισσώνα - Ρομαϊκός Χαλκίδας όπου καταγράφηκαν από θεατές άγρια επεισόδια και ξύλο στον συγκεκριμένο αγώνα για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας Εύβοιας.

Η ΕΠΣ Εύβοιας με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αγώνες του Σαββατοκύριακου για τα πρωταθλήματα που διοργανώνει ανακοίνωσε τα εξής:

«Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας στους αγωνιστικούς χώρους και κάθε πράξη ή ενέργεια ατομική ή συλλογική, φυσικών ή νομικών προσώπων που δυσφημεί και προσβάλλει το ποδόσφαιρο. Σε συνεργασία με τα θεσμοθετημένα όργανά της θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπιστία του αθλήματος, αντιμετωπίζοντας με την προσήκουσα σοβαρότητα θέματα βίας και εφαρμόζοντας τους κανονισμούς απαρέγκλιτα. Επισημαίνουμε δε πως σε συμπεριφορές τέτοιου είδους, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως ανοχή και οι παραβάτες θα υποστούν τις κυρώσεις που ορίζονται».

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, το οποίο απέστειλε στο EviaZoom.gr αναγνώστης που βρέθηκε στο γήπεδο και το ανέβασε και στο facebook, στιγμιότυπα από τα επεισόδια στο γήπεδο του Πισσώνα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA