Κατερινόπουλος: «Μόνη της τα έκανε η Πισπιρίγκου; Aν ανακριθεί 10 ώρες θα ομολογήσει πως θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά της» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κατερινόπουλος: «Μόνη της τα έκανε η Πισπιρίγκου; Aν ανακριθεί 10 ώρες θα ομολογήσει πως θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά της» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την εκτίμηση ότι η μητέρα των τριών παιδιών θα ομολογήσει μετά από 10 ώρες ανάκρισης, εξέφρασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το βράδυ της Τετάρτης (30-03-2022) ο έμπειρος ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί. Αλλά από ό, τι μπορώ έτσι να εκτιμήσω, αν αυτή εξεταστεί 8-10 ώρες, όχι μόνο θα ομολογήσει το πού βρήκε την κεταμίνη, αλλά και πώς θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά, γιατί είμαι πεπεισμένος πλέον, “έφυγαν” από τα χέρια της. Και δεν το λέω εγώ, το έχουν πει και οι γιατροί, γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τώρα είναι η αρχή του τέλους αυτού του δράματος. Αυτά τα οποία έγιναν, έγιναν μόνο από αυτήν; Ποιοι της χορήγησαν αυτή την κεταμίνη; Βέβαια πριν κάποιες δεκαετίες αυτή η ουσία κυκλοφορούσε ακόμα – ακόμα και στα κτηνιατρικά φάρμακα γιατί πάρα πολλοί κτηνοτρόφοι εφοδιάζονταν κεταμίνες για να θανατώσουν ζώα που ήταν γηρασμένα. Δεν ξέρω αν ακόμα έχουν. Και μην ξεχνάτε ότι και οι παλιοί χρήστες ναρκωτικών όταν είχαν έλλειψη, κάναν χρήση τέτοιας ουσίας σε μικρές δόσεις όμως. Είναι μία ναρκωτική ουσία η οποία γίνεται τοξική με την υπερδοσολογία, όπως έγινε εδώ...»

Παράλληλα το πολύμπειρο Τμήμα των Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής φέρεται να έχει και άλλα επαρκή στοιχεία, εκτός από την θανατηφόρα ουσία της κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας που «δένουν» την υπόθεση, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA