Κεταμίνη η ουσία που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα: Η Ασφάλεια Αττικής μετέβη στην Πάτρα και συνέλαβε την μητέρα για ανθρωποκτονία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κεταμίνη η ουσία που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα: Η Ασφάλεια Αττικής μετέβη στην Πάτρα και συνέλαβε την μητέρα για ανθρωποκτονία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση των μικρών νεκρών αδερφών στη Πάτρα, την οποία χειρίζεται αποκλειστικά η Ασφάλεια Αττικής και η Εισαγγελία Αθηνών και όχι οι τοπικές αρχές της Πάτρας που τόσα χρόνια δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα για την διαλεύκανση της φρικιαστικής υπόθεσης όπως φέρεται να είναι, κάτι που δυστυχώς έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στις τοπικές κοινωνίες ακόμη και για πολύ πιο ελάσσονος σημασίας αδικήματα λόγω γνωριμιών και άλλων σχέσεων κ.α....

Συγκεκριμένα, κάτω από άκρα μυστικότητα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής μετέβησαν στην Πάτρα και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου με ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών, την οποία την μετέφεραν με το συμβατικό όχημα της υπηρεσίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Μετά από την ΓΑΔΑ, όπου οδηγήθηκε αρχικώς, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Εισαγγελέα και συγκεκριμένα την Προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου:Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά, προς το παρών, μόνο για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας και όχι στους πρότερους θανάτους των δύο μικρότερων αδελφών της.

Οι ραγδαίες εξελίξεις δρομολογήθηκαν μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων που έγιναν στο εργαστήριο του ΑΠΘ, την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που είχαν τεθεί από την Ασφάλεια Αττικής και την εποπτεύουσα Εισαγγελέα Αθηνών.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Mega, LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η ουσία που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις είναι η κεταμίνη, το οποίο είναι πολύ ισχυρό αναισθητικο που χρησιμοποιείται ακόμη και στην κτηνιατρική.

«Μία μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά», ανέφερε χαρακτηστικά ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος επεσήμανε στην εκπομπή τη μυδρίαση που είχε παρουσιάσει η Τζωρτζίνα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου, σύμπτωμα που τώρα οι γιατροί λένε πως μπορεί να συνδεθεί με τη χορήγηση κεταμίνης. Οι γιατροί αναφέρουν πως η ουσία της κεταμίνης χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως στη διαδικασία διασωλήνωσης ή όταν επιχειρείται μία προσωρινή ή ήπια νάρκωση. Τίποτα από τα δύο δεν συνέβη με την Τζωρτζίνα, οπότε είναι σαφές πως δεν της χορηγήθηκε κεταμίνη.

Επίσης η Ασφάλεια Αττικής φέρεται να έχει και άλλα στοιχεία σε βάρος της μητέρας που δεν έχουν γνωστοποιηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να συλληφθούν και άλλα άτομα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA