Το δημόσιο «θέατρο» της Ρούλας Πισπιρίγκου: Έριχνε κατάρες στο facebook κατά των γονιών της μικρής Άννυ που τεμαχίστηκε από τον πα-τέρα της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το δημόσιο «θέατρο» της Ρούλας Πισπιρίγκου: Έριχνε κατάρες στο facebook κατά των γονιών της μικρής Άννυ που τεμαχίστηκε από τον πα-τέρα της (ΦΩΤΟ)

To 2015 η δολοφονία της μικρής Άννυ είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα...

Ο πα-τέρας της μικρής τη στραγγάλισε και την τεμάχισε γιατί, όπως είπε στους αστυνομικούς, το αγαπούσε η πρώην σύζυγός του περισσότερο από αυτόν.

Τότε η παιδοκτόνος Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένα κομμάτι του όχλου που ζητούσε με κατάρες την παραδειγματική τιμωρία των δύο γονιών.

Είπε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που είχε κάνει τότε παρακολουθώντας την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»:

«Ήθελα να πάω να τη θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά...Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό».

H μικρή δολοφονημένη Άννυ

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης 2 ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ. Για τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 6 ετών με αναστολή, το δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση στη συνέχεια!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA