Συνάντηση Κεδίκογλου με Κελαϊδίτη για το αλιευτικό καταφύγιο στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνάντηση Κεδίκογλου με Κελαϊδίτη για το αλιευτικό καταφύγιο στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας (ΦΩΤΟ)

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, όπως επιβεβαίωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου, στη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας στη Χαλκίδα...

Στη σύσκεψη συμμετείχαν Τεχνικοί σύμβουλοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εκπρόσωποι των αλιέων από τον Αγιο Γεώργιο.

Ο Σίμος Κεδίκογλου συζήτησε διεξοδικά με τον Γιώργο Κελαϊδίτη για την πορεία του εμβληματικού έργου, ώστε μετά την αποπεράτωσή του να προσφέρει ασφαλή ελλιμενισμό στα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Γ. Κελαϊδίτης ενημέρωσε ότι εγκρίνεται η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Επιπρόσθετα, κατά τη συνάντηση, εξετάστηκε και η εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του αλιευτικού καταφυγίου.

«Είχαμε μια παραγωγική συζήτηση παρουσία του Υφυπουργού κ. Κεδίκογλου και των επαγγελματικών φορέων της περιοχής», δήλωσε ο Γιώργος Κελαϊδίτης και αναφέρθηκε στην ουσιαστική συνδρομή του ΥφΑΑΤ και Βουλευτή Εύβοιας στην εξέλιξη του έργου.

Από την πλευρά του ο Σίμος Κεδίκογλου επισήμανε ότι με την υλοποίηση του έργου, λύνεται ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας:

«Ανταποκριθήκαμε πλήρως στα ζητήματα που μας έθεσαν οι αλιείς. Τον ερχόμενο μήνα θα έχει καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα για την πραγμάτωση του έργου, το οποίο χρωστάμε στους κατοίκους του Άγιου Γεωργίου εδώ και 30 χρόνια», τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου.Οι δυο πλευρές, βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση με τους φορείς υλοποίησης του αλιευτικού καταφυγίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA