Αυτή ήταν η σπιτονοικοκυρά του Μάνου και της Ρούλας: Είχε πεθάνει και ο Δασκαλάκης τραγουδούσε στο σπίτι της - Και αυτή η υπόθεση την ερευνά η Εισαγγελία Αθηνών, «έφυγαν» όλες οι υποθέσεις από τις τοπικές αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές της Πάτρας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτή ήταν η σπιτονοικοκυρά του Μάνου και της Ρούλας: Είχε πεθάνει και ο Δασκαλάκης τραγουδούσε στο σπίτι της - Και αυτή η υπόθεση την ερευνά η Εισαγγελία Αθηνών, «έφυγαν» όλες οι υποθέσεις από τις τοπικές αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές της Πάτρας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη και εκτός από των θάνατο των τριών παιδιών άρχισε να διερευνάται και ο -τέταρτος κατά σειρά- θάνατος της από την Ασφάλεια Αττικής και την Εισαγγελία Αθηνών που πήραν όλες τις υποθέσεις από τις τοπικές αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές της Πάτρας για ευνόητους λόγους...

Στην εκπομπή του «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο παρουσιάστηκαν νέες αποκαλύψεις την Τρίτη (05-04-2022).

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, το φως της δημοσιότητας βλέπει για πρώτη φορά φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη.

Η Ευγενία Κούτρα ήταν συνταξιούχος φιλόλογος που δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας, εξού και φωτογραφία της μπροστά στον πράσινο πίνακα, από μια σχολική γιορτή. Αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.Δεν έπασχε από άλλες ασθένειες - Ο περίεργος ρόλος των γιατρών

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας.  Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες, όπως από καρκίνο που φέρεται να είχαν διαγνώσει οι γιατροί της Πάτρας ως αιτία θανάτου, ενώ δεν έγινε και νεκροψία - νεκροτομή!

«Η γυναίκα όσο κατάλαβα κι απ’ όσα έχουμε ακούει γύρω γύρω, ‘άνοιξε’ λίγο πίσω από όσο μάθαμε από την κατάκλιση μάλλον κι έπαθε πυρετό. Από εκεί και πέρα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς», λέει γειτόνισσά της.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε με βίντεο-ντοκουμέντο πως αν και η σπιτονοικοκυρά πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 2020, τα τραγούδια του Μάνου Δασκαλάκη έχουν «ανέβει» στις 17 Ιανουαρίου 2021 σε ένα βίντεο κλίπ, μέσα από το σπίτι της, που είναι στημένο επαγγελματικά με διαφορετικές γωνίες λήψης.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 ο Μάνος τραγουδά στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα τρεις μήνες από τον θάνατο της και γράφει:

«Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: «υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα».

Το θρίλερ της σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας μπαίνει για τα καλά στο «μικροσκόπιο».

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τα πάντα, ακόμα και τα βίντεο από τα βίντεο κλίπ του Μάνου Δασκαλάκη που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι, όπως όλα δείχνουν μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, καθώς συγγενής της σπιτονοικοκυράς έβαλε ερωτήματα για το πώς βρήκε λεφτά ο Μάνος Δασκαλάκης για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγγενής της σπιτονοικοκυράς:

«Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε.

Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία. Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια». 

Η κηδεία και η αποτέφρωση

Εξάλλου, η ίδια η γυναίκα, γνωρίζοντας την ασθένειά της, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί, όμως ο Δήμος Πατρέων πιστοποιεί ότι από την στιγμή που στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο υπάρχει σταυρός με όνομα, έγινε ταφή.

Οι Αρχές από την στιγμή που έγινε η ταφή της γυναίκας το 2020 ψάχνουν να βρουν τι έγιναν τα χρήματα που φέρεται ότι είχε αφήσει η εκλιπούσα για τη διαδικασία της αποτέφρωσης.

Η μυστηριώδης αγοραπωλησία των 250.000 ευρώ

Καθώς η ηλικιωμένη σπιτονοικοκυρά ήταν εύπορη, κάτοχος ακινήτων και τραπεζικού λογαριασμού ύψους περίπου 300.000 ευρώ, το ζήτημα αποκτά νέες προεκτάσεις, ενώ η εφημερίδα «Πελοπόννησος» λέει πως έγινε και αγοραπωλησία 250.000 ευρώ.

Ακόμα όπως καταγγέλλεται οι φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα του ζεύγους που δείχνουν να κάνουν συχνά εκδρομές αλλά και να έχουν έναν τρόπο ζωής που είναι πολυέξοδος και δεν ταιριάζει με τα έσοδα του ζευγαριού, ενώ και η μηχανή του Μάνου Δασκαλάκη εξετάζεται μετά τις καταγγελίες πως η αγορά της έγινε την ίδια περίοδο που έγινε έρανος για την ταφή.

Στον Εισαγγελία και Ανακριτή Αθηνών που θα διερευνήσουν αποκλειστικά και αυτή την υπόθεση θα κληθούν να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα της 69χρονης, ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, γιατροί από το Νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί η γυναίκα ως καρκινοπαθής αλλά και ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA