Δολοφονία Σκαφτούρου στην Βοιωτία: «Πλούσιο» υλικό από κάμερες έχει η Ασφάλεια Αττικής με τους εκτελεστές που κατάφεραν να διαφύγουν με τα πόδια μετά την βλάβη στη μοτοσικλέτα - Ψάχνουν να βρουν με ποιους είχε διαφορές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Σκαφτούρου στην Βοιωτία: «Πλούσιο» υλικό από κάμερες έχει η Ασφάλεια Αττικής με τους εκτελεστές που κατάφεραν να διαφύγουν με τα πόδια μετά την βλάβη στη μοτοσικλέτα - Ψάχνουν να βρουν με ποιους είχε διαφορές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο σώμα του «θείου Τζο», κατά κόσμον Γιάννη Σκαφτουρου αναφέρει ότι στο σώμα του εντοπίστηκαν 10 τραύματα από βολίδες και τρεις σφαίρες στο κεφάλι...

Καρέ καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής στα Σκούρτα Βοιωτίας αναλύουν πλέον οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Γιάννη Σκαφτούρου και ξεψαχνίζουν το παρελθόν του, με ποιους είχε διαφορές κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πολύ υλικό στη διάθεση του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής από περισσότερες 20 κάμερες κλειστού κυκλώματος κάνοντας λόγο για σημαντικά λάθη των εκτελεστών του Γιάννη Σκαφτούρου, οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν διαφύγουν πεζοί μετά την βλάβη της κλεμμένης μηχανής που αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν αλλά και το αγροτικό αυτοκίνητο που σταμάτησαν και χτύπησαν τον οδηγό του, το οποίο ΙΧ «κόλλησε» όμως στις λάσπες που υπήρχαν δίπλα από τον κεντρικό δρόμο. Οι εκτελεστές μέσα από τα κράνη φορούσαν full face κουκούλες, ενώ είχαν και ενδοεπικοινωνία.

Βέβαια υλικό υπήρχε και από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη...

Οι αστυνομικοί της Βοιωτίας και Στερεάς Ελλάδας δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν...,  ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει αποκλειστικά η Ασφάλεια Αττικής, στελέχη της οποίας έφτασαν αργότερα στη περιοχή.

Η Ασφάλεια Αττικής εκτός από το παρελθόν του Σκαφτούρου αναζητά γεννητικό υλικό των εκτελεστών, ενώ για τον εντοπισμό τους γίνεται και άρση τηλεφωνικών απορρήτων για να "πιαστούν" οι όποιες τηλεφωνικές επικοινωνίες έγιναν από κεραίες την ώρα που δολοφονήθηκε ο Γιάννης Σκαφτούρος. 

Οι εκτελεστές είχαν πληροφόρηση

Τα άγνωστα άτομα εκτιμάται ότι σχεδίαζαν για καιρό το «χτύπημα», επιλέγοντας να επιτεθούν σε μία στιγμή που ο Γιάννης Σκαφτούρος θα ήταν χαλαρός περνώντας οικογενειακές στιγμές. Ο 55χρονος, φοβούμενος για τη ζωή του είχε πάντα μαζί του φρουρά και, κατά πληροφορίες, πολλές φορές φορούσε και αλεξίσφαιρο.

Την Δευτέρα του Πάσχα ωστόσο, εκείνοι έλειπαν για συγκεκριμένες ώρες, κάτι το οποίο ενδεχομένως γνώριζαν εκείνοι που οργάνωσαν τη δολοφονία του 55χρονου. Είτε παρακολουθούσαν τις κινήσεις της φρουράς του, είτε είχαν πληροφόρηση από μέσα.

Με ένα πρωτοφανή και επιδεικτικό τρόπο, οι άγνωστοι δολοφόνοι μπήκαν στην εξοχική κατοικία του Γιάννη Σκαφτούρου χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA