«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 78χρονος πρωταγωνιστής της ιστορικής σειράς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 78χρονος πρωταγωνιστής της ιστορικής σειράς (ΦΩΤΟ)

Ο «Ιησούς από την Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι είναι η πιο επιτυχημένη ταινία - σειρά που γυρίστηκε ποτέ για τη ζωή και τα έργα του Χριστού, η οποία μεταδίδεται και φέτος από την τηλεόραση του ΑΝΤ1...

Προβάλλεται κάθε χρόνο στην ελληνική τηλεόραση και συγκεντρώνει πολύ μεγάλη τηλεθέαση. Ενδιαφέρον έχει να δει κανείς, όμως, πώς μοιάζει στα 78 του ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Ιησού από την Ναζαρέτ.

Έχουν περάσει 46 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς, που ήταν αφιερωμένη στη ζωή του Θεανθρώπου, αλλά μέχρι και σήμερα θεωρείται το κορυφαίο έργο στο θέμα της.

Σε πολλές χώρες του κόσμου, το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι προβάλλεται την Πασχαλινή περίοδο. Μέσα σε αυτές τις χώρες είναι και η Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ταινία, ελάχιστοι από τους πρωταγωνιστές έκαναν κάτι αξιοσημείωτο τα επόμενα χρόνια.

Ρόμπερτ Πάουελ, Ο Ιησούς:Ο Ρόμπερτ Πάουελ πέρασε στην ιστορία για τον συγκεκριμένο ρόλο στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» και παρότι συνέχισε να εργάζεται ως ηθοποιός δεν κατάφερε να κάνει κάτι που να ξεχωρίσει τόσο, στα χρόνια που ακολούθησαν.

«Να προσπαθείς να υποδυθείς έναν Θεό και να το συνειδητοποιήσεις, είναι μια παράκαμψη προς τον νευρικό κλονισμό», είχε δηλώσει ο πρωταγωνιστής του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» 40 χρόνια μετά, σε ένα ειδικό αφιέρωμα στο έργο του Τζεφιρέλι, που παρουσίασε το History Channel πριν από δύο χρόνια.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA