Εύβοια: Δείτε σε ποια φαρμακεία μπορείτε να προμηθευτείτε αντιϊκά χάπια κατά του κορονοϊού (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Δείτε σε ποια φαρμακεία μπορείτε να προμηθευτείτε αντιϊκά χάπια κατά του κορονοϊού (ΦΩΤΟ)

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των φαρμακείων του ΕΣΥ από τα οποία οι πολίτες θα μπορούν να προμηθευτούν τα αντιικά χάπια κατά του κορονοϊού για την διάρκεια των ημερών του Πάσχα... 

Σε σχετική ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr αναφέρεται: 

«Το Υπουργείο Υγείας, με την αμέριστη υποστήριξη των νοσοκομειακών φαρμακοποιών έχει μεριμνήσει για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών με Covid-19 στις θεραπείες αντιικών χαπιών - εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο από το γιατρό τους. Η προμήθεια των αντιικών θα γίνεται από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. για τις ημέρες Μ. Παρασκευή ως και Δευτέρα του Πάσχα (22/04 -25/04).

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση της αντιικής αγωγής Covid-19 από την αρμόδια Επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό.

Η αντιική αγωγή Covid-19 μπορεί να παραλαμβάνεται από συγγενή ή φίλο/φίλη του ασθενούς, κατά τις ώρες παραλαβής που έχουν οριστεί, με μόνη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του/της παραλαμβάνοντος/ουσας, το ΑΜΚΑ του ασθενούς και τον αριθμό της συνταγής. Για την είσοδο στα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. δεν είναι απαραίτητο Rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας».

----------------

Επισυνάπτεται σχετικός πίνακας με τα σημεία παραλαβής των αντιικών χαπιών σε Εύβοια, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των φαρμακείων:

(πατήστε στην εικόνα για zoom)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA