Πάτρα αλά Χαλκίδα...: Πέρα έβρεχε για Εισαγγελία και Αστυνομία! Είχαν βάλει στο αρχείο τον θάνατο των 3 παιδιών ως φυσιολογικούς - «Δημοσιογράφε ασχολήσου με την υπόθεση γιατί εδώ κάτι πάει στραβά...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πάτρα αλά Χαλκίδα...: Πέρα έβρεχε για Εισαγγελία και Αστυνομία! Είχαν βάλει στο αρχείο τον θάνατο των 3 παιδιών ως φυσιολογικούς - «Δημοσιογράφε ασχολήσου με την υπόθεση γιατί εδώ κάτι πάει στραβά...» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δημοσιογράφε ασχολήσου με την υπόθεση γιατί εδώ κάτι πάει στραβά...», είπε κάποιος τηλεφωνικά στον Αθηναίο Πέτρο Κουσουλό, οποίος ήταν από τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκε έντονα με τον θάνατο των τριών παιδιών στη Πάτρα και την αποκάλυψη της αλήθειας...

Ο θάνατος των τριών παιδιών στη Πάτρα είχε περάσει στα ...ψιλά από τις τοπικές Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές... Για "άγνωστους" λόγους και χωρίς καμία πραγματική έρευνα, όπως έχουν λειτουργήσει ουκ ολίγες φορές σε υποθέσεις και οι παρεμφερείς υπηρεσίες σε Χαλκίδα και υπόλοιπη Εύβοια, είχαν βάλει στο αρχείο τους θανάτους των παιδιών και είχαν δηλωθεί ως φυσιολογικοί.

«Αν δεν υπήρχαμε όλοι εμείς και αν δεν υπήρχατε εσείς αυτό το θέμα δεν θα είχε λυθεί σήμερα, θα είχε περάσει στα ψιλά και θα παρέμεναν απλές αγγελίες θανάτου...»

Ο Αθηναίος δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τα εξής μιλώντας ζωντανά σε ερωτήσεις των χρηστών του twitter μετά την σύλληψη της μη-τέρας Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Σας αποκαλύπτω τώρα ότι στις 3 Φεβρουαρίου 2022 με πήρε άνθρωπος και μου είπε φίλε, αδελφέ, δημοσιογράφε, ασχολήσου με την υπόθεση γιατί εδώ κάτι πάει στραβά... Αν δεν υπήρχαμε όλοι εμείς και αν δεν υπήρχατε εσείς αυτό το θέμα δεν θα είχε λυθεί σήμερα πιστέψτε με, θα είχε περάσει στα ψιλά και οι θάνατοι των μικρών παιδιών θα παρέμεναν απλές αγγελίες θανάτου...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA