Χαλκίδα: Οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μέχρι και κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα - Συνελήφθη ως Αρχηγός 32χρονος Χαλκιδέος μποντιμπιλντεράς - Συνήγορος του ο δικηγόρος της Βάκα, Θανάσης Τάρτης - Δύο συλλήψεις και ο τρίτος το έσκασε στη Γερμανία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μέχρι και κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα - Συνελήφθη ως Αρχηγός 32χρονος Χαλκιδέος μποντιμπιλντεράς - Συνήγορος του ο δικηγόρος της Βάκα, Θανάσης Τάρτης - Δύο συλλήψεις και ο τρίτος το έσκασε στη Γερμανία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκληματική οργάνωση στη Χαλκίδα διακινούσε μέχρι και στην Αμερική αναβολικά, ναρκωτικά αλλά και την ουσία κεταμίνη που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα στη Πάτρα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνελήφθησαν δύο άτομα στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα ένας 37χρονος αλλά και ένας 32χρονος Χαλκιδέος μποντιμπιλντεράς, ο οποίος κατηγορείται ως Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης και το 2019 είχε συλληφθεί ξανά για διακίνηση αναβολικών ουσιών αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Συνήγορος του 32χρονου είναι ο Θανάσης Τάρτης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και δικηγόρος της Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα. Παράλληλα το όνομα του συγκεκριμένου δικηγόρου είχε αναφερθεί και πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας με την υπόθεση της οπαδικής βίας που σημειώθηκε στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Τάρτης είχε αναλάβει συνήγορος του οπαδού που προφυλακίστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου οπαδού, και στη συνέχεια ενώ μεν προφυλακίστηκε ο πελάτης του, λίγες μέρες μετά αφέθηκε τελικά άμεσα ελεύθερος σε δίκη για το αίτημα αποφυλάκισης που εκδικάστηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας (σ.σ. κάτι που είναι σπάνιο να συμβεί τόσο γρήγορα) με μάρτυρα υπεράσπισης του οπαδού μάλιστα τον -επίσης- δικηγόρο και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Δημήτρη Γκίκα.

Ο τρίτος κατηγορούμενος είναι 47 ετών επίσης Χαλκιδέος αλλά οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων που αρνούνται τις κατηγορίες ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και αναβολικών ουσιών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από την Αμερική και τις αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ όταν εκεί το κύκλωμα είχε στείλει δέματα τον περασμένο Φεβρουάριο και τον Απρίλιο, τα οποία δέματα περιείχαν 523 γραμμάρια κεταμίνης και 248 χάπια Ecstasy. Επίσης κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν 120 ναρκωτικά χάπια, 885,4 γρ. κάνναβης, 184 αναβολικά χάπια και 82 φιαλίδια ναρκωτικών.

Ακολούθως, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τουλάχιστον τριών μελών της εγκληματικής οργάνωσης όπου διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο είναι Έλληνες και τα δέματα έφευγαν από την Χαλκίδα αλλά ότι βρίσκονται και διαμένουν στη Χαλκίδα.

Έτσι ενημερώθηκαν οι Ελληνικές Αρχές και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο έδωσε εντολή στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας να προβεί σε συλλήψεις. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας κατάφεραν να συλλάβουν μόνο τα δύο άτομα καθώς ο τρίτος, όπως προαναφέραμε, είχε φύγει από τη Χαλκίδα και βρίσκεται ήδη στη Γερμανία σύμφωνα με πληροφορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ενδέχεται να είναι και περισσότερα. 

Ο 32χρονος Χαλκιδέος μποντιμπιλντεράς που συνελήφθη και κατηγορείται ως Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε αναβολικά, ναρκωτικά και κεταμίνη:

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΣΤΟ EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA