Ψέμα στο ψέμα και η κατάθεση που ανατρέπει τα δεδομένα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου έλεγε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψέμα στο ψέμα και η κατάθεση που ανατρέπει τα δεδομένα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου έλεγε ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή «Live News» αποκάλυψε την Μεγάλη Τετάρτη (20-04-2022) πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει στην παιδίατρο ότι η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια...

Πρόκειται για μία μαρτυρία που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, με την παιδίατρο του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού να καταθέτει στις Αρχές ότι η 33χρονη είχε ισχυριστεί ότι η Τζωρτζίνα εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο μετά από τον θάνατο της Ίριδας, γιατί η 9χρονη βρήκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος στην κούνια.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», δήλωσε η παιδίατρος.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA