Χαλκίδα: Ληστές «κασκαντέρ» εισέβαλαν σε δύο πολυκατοικίες και τράπηκαν σε φυγή - Η στιγμή που οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ ψάχνουν να τους βρουν (ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ληστές «κασκαντέρ» εισέβαλαν σε δύο πολυκατοικίες και τράπηκαν σε φυγή - Η στιγμή που οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ ψάχνουν να τους βρουν (ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δεύτερη απόπειρα ληστείας μέσα σε λίγους μήνες στην οδό Κωνσταντίνου Σάββα, κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, που δημοσιεύει αποκλειστικά πλάνα από το σημείο, ήταν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ όταν οι γείτονες είδαν άγνωστα άτομα, φορώντας κουκούλες, να εισβάλλουν σε δύο πολυκατοικίες της περιοχής και στη συνέχεια ειδοποίησαν τηλεφωνικά την αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έλεγξαν εξονυχιστικά και τις δύο πολυκατοικίες χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν οι άγνωστοι δράστες που κατάφεραν να τραπούν σε φυγή την τελευταία στιγμή.

Ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος τόνισε τα εξής μιλώντας αποκλειστικά στη κάμερα του EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη:

«Ακούστηκε θόρυβο από γείτονες, φώναξαν την αστυνομία καλέσανε και εμένα, ήρθα γιατί ήμουν super market... Δεν υπήρχαν παραβιάσεις, μάλλον ανέβηκαν από την σκεπή του γκαράζ και μετά περάσανε στη διπλανή πολυκατοικία που έχει έναν τοίχο 1,5-2 μέτρα. Σε 3 λεπτά η αστυνομία ήρθε αλλά δεν βρέθηκαν. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό μέσα σε 5 μήνες. Την πρώτη φορά ήταν τρία άτομα...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA