Χαλκίδα: Παραμένει άφαντος ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε μαθήτρια με το αυτοκίνητο έξω από το Τεχνικό Λύκειο και την παράτησε τραυματισμένη - «Η αστυνομία μου ζήτησε βίντεο από την κάμερα ασφαλείας...» - Ιδιοκτήτης παρακείμενης επιχείρησης μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Παραμένει άφαντος ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε μαθήτρια με το αυτοκίνητο έξω από το Τεχνικό Λύκειο και την παράτησε τραυματισμένη - «Η αστυνομία μου ζήτησε βίντεο από την κάμερα ασφαλείας...» - Ιδιοκτήτης παρακείμενης επιχείρησης μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα «άγνωστο» τροχαίο με παράσυρση μαθήτριας, για το οποίο δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ, αλλά το EviaZoom.gr το έμαθε μετά από ρεπορτάζ και μαρτυρίες πολιτών, σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα έξω από το Τεχνικό Λύκειο Χαλκίδας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε το συμβάν και τα γεγονότα που ακολούθησαν έχουν ως εξής:

Ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, ημέρα Τετάρτη, όταν πρωινές ώρες, διερχόμενο αυτοκίνητο, χρώματος κόκκινο, παρέσυρε μία νεαρή μαθήτρια που περνούσε εκείνη την ώρα τον δρόμο, αλλά ο άγνωστος ασυνείδητος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενος προς την οδό Σιώκου (σ.σ. σύμφωνα με μαρτυρίες) και την παράτησε τραυματισμένη στη μέση του δρόμου.

Το σημείο που έγινε η παράσυρση της νεαρής μαθήτριας:
Η νεαρή μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας ξεκίνησαν να ψάχνουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με τις μαρτυρίες είχε κόκκινο χρώμα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν σχεδόν από όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής για να δουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, αρκετά από τα οποία, δεν είχαν όπως τους είπαν οι ιδιοκτήτες τους, αλλά και άλλοι που είχαν κάμερες, τους είπαν πως δεν κατέγραφαν τον δρόμο.

Ανάμεσα στους καταστηματάρχες που επικοινώνησαν οι αστυνομικοί για να δουν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ήταν και ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Εύβοιας, Σπύρος Γεροντίτης που διατηρεί επιχείρηση στην οδό Προμαχώνος με είδη χαρτικών και οικιακής χρήσης.

Ο Σπύρος Γεροντίτης:
Ο Σπύρος Γεροντίτης μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη τονίζοντας τα εξής: 

«Δεν έχω ιδέα για το ατύχημα... Η αστυνομία μου ζήτησε αν έχω κάποια καταγραφή από την κάμερα όμως τους εξήγησα ότι δεν τραβάμε κάποια καταγραφή στους δρόμους γιατί είναι παράνομο, το μοναδικό που καταγράφουμε είναι πλατύσκαλο μας όπως επιτρέπει ο νόμος. Άκουσα ότι παρασύρθηκε μία μαθήτρια... Με έχουν ξαναρωτήσει αλλά είναι ρυθμισμένες οι κάμερες μας σε αυτό το σημείο ούτως ώστε να μην έχουμε κανένα θέμα παρανομίας...»

--------------------------------

Τελικά οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν κατάφεραν να βρουν το οποιοδήποτε στοιχείο, μέσω όποιων καμερών έλεγξαν, και ο ασυνείδητος οδηγός δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα 15 Απριλίου 2022 που γράφτηκε το δημοσίευμα και το χειρότερο σενάριο είναι να μην βρεθεί ποτέ.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Γεροντίτης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA