Χαλκίδα: Πελάτης μπήκε σε ταξί και μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε μέσα στο όχημα - Αποκλειστική μαρτυρία ταξιτζή στο EviaZoom.gr που άφησε και αιχμές για την στάση του ΕΚΑΒ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Πελάτης μπήκε σε ταξί και μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε μέσα στο όχημα - Αποκλειστική μαρτυρία ταξιτζή στο EviaZoom.gr που άφησε και αιχμές για την στάση του ΕΚΑΒ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοφανές περιστατικό που σοκάρει συνέβη την Τετάρτη (13-04-2022) στην πιάτσα των Ταξί στη περιοχή του Αγίου Νικολάου, στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 82χρονος Στέργιος Πηλιχός μπήκε σε ταξί και ενώ ο οδηγός είχε ξεκινήσει την κούρσα, μέσα σε λίγα λεπτά ο 82χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα κατέρρευσε ξαφνικά και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του και σε κατάσταση σοκ κατευθύνθηκε με το ταξί στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά στο κέντρο της πόλης, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες αλλά έλαβε την απάντηση πως έπρεπε να καλέσει το 166 και εκείνοι δεν επενέβησαν!

Αυτό επιβεβαιώνει, όπως και ολόκληρο το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, και ο ταξιτζής Αλέκος Βελισσαρίου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στη κάμερα του EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη τονίζοντας τα εξής:

«Ένας συνάδελφος πήρε έναν κύριο από εδώ από την πιάτσα του Αγίου Νικολάου, δεν γνωρίζω την κατεύθυνση, και κατέληξε... Ο συνάδελφος σταμάτησε στο ΕΚΑΒ απέναντι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε όπως άκουσα... Στα 30 χρόνια που είμαι να πεθάνει πελάτης μέσα στο ταξί δεν έχει ξαναγίνει...»

Παράλληλα ο ταξιτζής Αλέκος Βελισσαρίου άφησε αιχμές και για την στάση του ΕΚΑΒ, σύμφωνα πάντα με αυτά που του ανέφερε ο συνάδελφος του.

Όπως είπε:

«Ο συνάδελφος σταμάτησε στην οδό Βενιζέλου απέναντι από το ΕΚΑΒ και έτρεξε για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον κύριο και του είπαν ότι "πρέπει να πάρεις το 166", δεν μπορούν έτσι, αλλά μετά δεν ξέρω τι κάνανε..»

Τα αίτια του θανάτου του 82χρονου οφείλονται σε παθολογικά αίτια, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ποια είναι αυτά.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ τα όσα δήλωσε:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA