19χρονη φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, οι αστυνομικοί την έδιωξαν και κατέληξε κατηγορούμενη στο τέλος - Νέα παρέμβαση Θεοδωρικάκου μετά τον σάλο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

19χρονη φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, οι αστυνομικοί την έδιωξαν και κατέληξε κατηγορούμενη στο τέλος - Νέα παρέμβαση Θεοδωρικάκου μετά τον σάλο

Σοκάρει η νέα αστυνομική αυθαιρεσία για υπόθεση 19χρονης φοιτήτριας στην Κάλυμνο, η οποία έπεσε θύμα βιασμού...

Μετά τον σάλο υπήρχε παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Όπως είχε αποκαλύψει η δικηγόρος της φοιτήτριας στο MEGA, όταν η 19χρονη πήγε να καταγγείλει τον φερόμενο ως βιαστή της, οι αστυνομικοί του τοπικού Aστυνομικού Τμήματος την απέτρεψαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το νησί για να καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

Η περιπέτειά της, όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η 19χρονη κατέληξε άγρια ξυλοκοπημένη από την αδερφή του φερόμενου ως δράστη, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες στον Εισαγγελέα στην Κω.

Η δικηγόρος της φοιτήτριας Σταματία Μάρκου ευχαρίστησε όσους υποστηρίζουν την κοπέλα και περιέγραψε το χρονικό της υπόθεσης στο MEGΑ:

«Η κοπέλα σήμερα είναι ακόμα καλύτερα. Έχει κοντά της όλο τον κόσμο. Είναι από τα γεγονότα που προκαλούν αγανάκτηση και απογοήτευση, όταν έχει να κάνει με σφάλματα εκ μέρους των αστυνομικών. Η εντολέας μου μετέβη αυθημερόν στο αστυνομικό τμήμα Καλύμνου. Οι αστυνομικοί "κατάφεραν" να την κάνουν να νιώσει ντροπή, να νιώσει ένοχη που υπέστη τον βιασμό. Σε κλειστές κοινωνίες όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους το μένος της οικογένειας του φερόμενου ως βιαστή ξέσπασε πάνω στην φοιτήτρια. Η αδερφή του φερόμενου ως βιαστή της επιτέθηκε έξω από το πανεπιστήμιο».

Όπως αποκάλυψε επίσης η δικηγόρος της, οι αστυνομικοί όχι μόνο προσπάθησαν να την πείσουν να μην υποβάλλει μήνυση στην αδερφή του φερόμενου ως βιαστή, αλλά και να αλλάξει δικηγόρο.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA