Μονεμβασιά: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση παραπέμφθηκε ο επιχειρηματίας που παρέσυρε μηχανή και σκότωσε δύο ηλικιωμένους - Επέστρεψε και τους αποτελείωσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μονεμβασιά: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση παραπέμφθηκε ο επιχειρηματίας που παρέσυρε μηχανή και σκότωσε δύο ηλικιωμένους - Επέστρεψε και τους αποτελείωσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει το φονικό τροχαίο στη Μονεμβασιά με δράστη 52χρονο εύπορο επιχειρηματία της περιοχής που διατηρεί τουριστική μονάδα καταλυμάτων...

Ήταν το βράδυ του Σαββάτου (07-05-2022) όταν ο 52χρονος, για άγνωστους λόγους, παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μηχανή, ενώ ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου όχι μόνο χτύπησε τους δύο 77χρονους, αλλά επέστρεψε και τους αποτελείωσε.

Τα θύματα του είναι οι Τάσος Σαρμπάνης Νικήτας Δεμμελος. 

Ο Τάσος Σαρμπάνης είχε συμμετάσχει παλαιότερα σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας το τραγούδι «Τραγουδώ»:
Ο 52χρονος δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ζήτησε και έλαβε προθεσμία, ώστε να απολογηθεί. Ακολούθως θα μεταφερθεί στον Ανακριτή για το αδικήμα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών.

Επίσης, έχει οριστεί δικηγόρος για τον ένα εκ των δύο νεκρών από τον αδερφό του θύματος, ενώ η οικογένεια ζήτησε να είναι παρούσα σε όλη τη διαδικασία.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι μαρτυρίες πως επέστρεψε και τους ξαναχτύπησε. Αφότου παρέσυρε την μηχανή, επέστρεψε ένα τέταρτο μετά στο σημείο, όπου ήδη είχε φτάσει η αστυνομία, και αποτελείωσε και τους δύο ηλικιωμένους.

Ο ίδιος φαίνεται πως δεν καταλάβαινε τίποτα από όσα συνέβησαν, είπε μάλιστα στους αστυνομικούς που τον έβγαλαν από το αυτοκίνητό του «δεν έγινε τίποτα, πηγαίνετέ με σπίτι μου». Όταν έφτασε στο τμήμα φαινόταν πως ήταν «σε άλλο κόσμο».

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν δεν είχε προκαλέσει το παραμικρό.

Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς: «Ζουσαν και οι δύο όταν τους παρέσυρε...»

«Ο δράστης μπήκε αντίθετα το βράδυ του Σαββάτου στις 9.45 με μεγάλη ταχύτητα στο μονόδρομο, βγήκε στον δρόμο και χτύπησε ένα παπάκι που δύο συμπολίτες μας. Δύο φιλήσυχοι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, 77 ετών. Τους έριξε κάτω βάζει τον έναν στο σασί, από κάτω του αυτοκινήτου, τον παρασέρνει τον σέρνει αιμόφυρτο 250 μέτρα περίπου. Μέσα σε πέντε λεπτά παρέσυρε και τον δεύτερο ηλικιωμένο, τον οποίο είχαν αφήσει στη θέση του οι αστυνομικοί έως ότου έρθει το ασθενοφόρο, φοβούμενοι εσωτερική αιμορραγία. Τον δεύτερο τραυματία, που είχε χτυπήσει μόνο στο πόδι τον παρέσυρε για 150 μέτρα και κατέληξε πλέον σε μια λίμνη αίματος».

Ο 52χρονος δράστης σε παλαιότερο στιγμιότυπο:


«Πήγε να με κλειδώσει μαζί του στο κρατητήριο» λέει ο Κούγιας για τον 52χρονο

Όπως δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος μετά την επίσκεψή του Αστυνομικό Τμήμα της Σκάλας Λακωνίας όπου κρατείται ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος, η πρώτη τους επαφή από κοντά δεν κύλησε ομαλά, αφού ο 52χρονος επιχείρησε να κλειδώσει τον δικηγόρο μαζί του στο κρατητήριο.

«Έκανα και ένα ατόπημα, μπήκα στον προθάλαμο… και πήγε να με κλειδώσει μέσα μαζί του! Να με βάλει μέσα στο κρατητήριο. Είναι χτυπημένος παντού, άσχημα πολύ στο πρόσωπο και δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχει πειράξει ούτε κουνούπι στη ζωή του. Δεν παντρεύτηκε, έχει αφιερώσει τη ζωή του στους γονείς του. Εχει πολύ μεγάλη περιουσία. Καλλιεργεί 270 στρέμματα, έχει ξενοδοχειακή μονάδα, είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος…Υπάρχει κάποιο ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων στην οικογένεια» αφού η η μητέρα του είναι χρόνια διπολική…»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA