Ασφάλεια Αττικής: Απομακρύνονται εκτάκτως οι Διοικητές του Ανθρωποκτονιών και του Εκβιαστών - Χειρίστηκαν πρόσφατα τις υποθέσεις Καρολάιν και Πισπιρίγκου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ασφάλεια Αττικής: Απομακρύνονται εκτάκτως οι Διοικητές του Ανθρωποκτονιών και του Εκβιαστών - Χειρίστηκαν πρόσφατα τις υποθέσεις Καρολάιν και Πισπιρίγκου

Μετακινούνται εκτάκτως, με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, τρεις Ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής...

Συγκεκριμένα, απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο Διοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Κωνσταντίνος Χασιώτης, ο Υποδιοικητής Θεοδώρου Θεόδωρος καθώς και ο Διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών Νίκος Νταβαρίνος.

Και οι τρεις Αξιωματικοί θα μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεταγωγών, στον Κλάδο της Εκπαίδευσης και σε Υπηρεσία του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν ήδη βρεθεί οι Αξιωματικοί που θα καλύψουν τις θέσεις τους και οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα.

Το Τμήμα Αθνρωποκτονιών & Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής είχε ασχοληθεί πρόσφατα με υποθέσεις απαγωγών και με στυγερά εγκλήματα, όπως η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αλλά και με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα από τον Φεβρουάριο του 2022.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA