Υποτροφίες σε μαθητές της Βόρειας Εύβοιας από την Τράπεζα Πειραιώς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υποτροφίες σε μαθητές της Βόρειας Εύβοιας από την Τράπεζα Πειραιώς (ΦΩΤΟ)

Τη διαβεβαίωση ότι η Βόρεια Εύβοια θα αναγεννηθεί πλήρως μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2021, έδωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου στην τελετή απονομής υποτροφιών ύψους 2.500 ευρώ σε 34 αποφοίτους Σχολικών Μονάδων των περιοχών Λίμνης – Γουβών – Αγίας Άννας που προσέφερε η Τράπεζα Πειραιώς...

Η Τράπεζα Πειραιώς, συνεπής στις δεσμεύσεις που ανέλαβε για την στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Εύβοιας, υλοποιεί συγκεκριμένες δράσεις που απευθύνονται σε Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε μαθητές και φοιτητές των πυρόπληκτων περιοχών.

Ο Υφυπουργός, με την κοινή επιθυμία να στηρίξει την αριστεία και τις ελπίδες ιδιαίτερα των νέων, ευχαρίστησε τη διοίκηση του τραπεζικού ιδρύματος που συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς και σε συνεργασία με κρατικούς και τοπικούς φορείς, την υλοποίηση του στρατηγικού προγράμματος για την ανασύνταξη των πληγεισών περιοχών.

«Στη μεγάλη καταστροφή που ζήσαμε στη Β. Εύβοια, ήσασταν οι πρώτοι που σπεύσατε για βοήθεια. Οι φλόγες δεν είχαν κοπάσει ακόμα, όταν εκδηλώσατε το ενδιαφέρον για προσφορά πολύτιμης αρωγής. Τα παιδιά που θα λάβουν τις υποτροφίες, είναι η αφρόκρεμα του μέλλοντός μας...», επισήμανε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA