Ολόκληρη η εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού για το 47ο Πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολόκληρη η εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού για το 47ο Πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός είναι για 47η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κάτι που είχε κριθεί μαθηματικά την προηγούμενη Τετάρτη με τη νίκη (1-2) στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ...

Όλοι μαζί το βράδυ του Σαββάτου (14-05-2022) μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πανηγύρισαν άλλη μια επιτυχία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στα 22 πρωταθλήματα στα τελευταία 26 χρόνια και έχουν τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στη χώρα. Το πρωτάθλημα του 2022 είναι το 3ο συνεχόμενο για την ομάδα του Πειραιά, ενώ είναι το δέκατο της εποχής του Βαγγέλη Μαρινάκη.Ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν και φέτος ο παρουσιαστής της φιέστας του Ολυμπιακού. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισήλθε στο γήπεδο με τον Χρήστο Φερεντίνο να του εύχεται να κάνει και φιέστα με την Νότιγχαμ στην Premier League και να την παρουσιάσει εκείνος.

«Δεν έχει καμία υπερβολή, η ευχή για να φτάσουμε τα 100 πρωταθλήματα, προχωράμε δυνατά», σχολίασε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Ο Μπάμπης Στόκας ήταν ο καλεσμένος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να "ντύσει" μουσικά με τα τραγούδια του την σπουδαία αυτή στιγμή για την ομάδα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε μεταξύ άλλων Μίκη Θεοδωράκη.Ο τραγουδιστής των Πυξ Λαξ τραγούδησε το "Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ" και αποθεώθηκε από τους φαν του Ολυμπιακού!  Το πρόγραμμα έκλεισε με το τραγούδι η "Θάλασσα του Πειραιά".

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΦΙΕΣΤΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA