Μας το ζητήσατε και το ξαναδημοσιεύουμε! Όταν ο νέος Αντιδήμαρχος της Βάκα, Γιάννης Μπάκας έλεγε στο EviaZoom για την Τρικαλινή Δήμαρχο το 2019 τα οποία βγήκαν και αληθινά: «Κάνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, είναι ότι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στη Χαλκίδα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μας το ζητήσατε και το ξαναδημοσιεύουμε! Όταν ο νέος Αντιδήμαρχος της Βάκα, Γιάννης Μπάκας έλεγε στο EviaZoom για την Τρικαλινή Δήμαρχο το 2019 τα οποία βγήκαν και αληθινά: «Κάνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, είναι ότι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στη Χαλκίδα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι - Όπως έχουμε αναφέρει θα το δημοσιεύουμε αρκετά συχνά το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ γιατί μας το ζητάνε και οι αναγνώστες μας...

Ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χαλκιδέων λοιπόν που όρισε η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων, εδώ και λίγο καιρό, είναι ο Γιάννης Μπάκας, ο οποίος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2019 με την δημοτική παράταξη του Χρήστου Παγώνη και στη συνέχεια ο ίδιος ανεξαρτητοποιήθηκε.

Στη συνέχεια ωστόσο τα βρήκε με την Βάκα, η οποία τον έκανε Αντιδήμαρχο όπως προαναφέραμε. Τέτοια κωλοτούμπα δεν έχει γίνει ούτε στους ολυμπιακούς αγώνες.

Ας δούμε όμως τι έλεγε το 2019 για την Έλενα Βάκα ο Γιάννης Μπάκας που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη.

Συγκεκριμένα τόνιζε, μεταξύ άλλων, στη κάμερα του EviaZoom.gr, απευθυνόμενος στους δημότες, για την Έλενα Βάκα όπου η τραγική ειρωνία είναι πως τα όσα έλεγε ο Μπάκας για εκείνη ήταν πραγματικότητα και βγήκαν πέρα για πέρα αληθινά:

«Θέλεις μία κομματική Δήμαρχο ή έναν Δήμαρχο για όλους; Χωρίς συναλλαγές και χωρίς να κλείνουμε το μάτι σε ότι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στη πόλη. Αναμετρώνται οι έντιμες συνεργασίες με τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ο Χρήστος Παγώνης είναι ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή για αυτή τη θέση, στην διαδρομή του απέδειξε ότι είναι αψεγάδιαστος...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ EVIAZOOM.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA