Ξημερώματα Πέμπτης - Αμάρυνθος: Μεγάλη πυρκαγιά στο ξενοδοχείο «Amarynthos Resort» - Πυροσβέστες έτρεχαν να απομακρύνουν όλους τους πελάτες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξημερώματα Πέμπτης - Αμάρυνθος: Μεγάλη πυρκαγιά στο ξενοδοχείο «Amarynthos Resort» - Πυροσβέστες έτρεχαν να απομακρύνουν όλους τους πελάτες (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη πυρκαγιά σημειώθηκε, λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (16-06-2022), στο ξενοδοχείο «Amarynthos Resort» που βρίσκεται στην Αμάρυνθο...

Από την φωτιά, τα αίτια της οποίας διερευνώνται, προκλήθηκε πανικός και στο σημείο έσπευσαν  πυροσβέστες, οι οποίοι είχαν εντολή να εκκενωθεί ολόκληρο το ξενοδοχείο και για αρκετή ώρα ανεβοκατέβαιναν τους ορόφους και πήγαιναν σε όλα τα δωμάτια και ζητούσαν από τους πελάτες τους ξενοδοχείου να αποχωρήσουν, όπως και έγινε, και απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το σημείο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το ξενοδοχείο έχει 7 ορόφους.

Λίγη ώρα αργότερα η φωτιά κατασβέστηκε, ενώ τις έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε την αποκλειστική ΕΙΚΟΝΑ που κατέγραψε ο φακός του ΕviaZoom.gr την ώρα της εκκένωσης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA